Valódi pénzes szerencsejátékok online

Szerencsejátékok online

A földi kaszinók helyett, egyre többen választják a szerencsejátékok online fajtáját. Ezek a szerencsejátékok több szempontból is előnyösebbek lehetnek a játékosok számára. Egyrészt a játékért nem kell olykor órákat utazni, ezáltal bárhol és bármikor szerencsét próbálhatunk, másrészt mivel egyre többen játszanak szerencsejátékokat online, így talán a nyerési esélyeink is jobbak lehetnek. Nem egyszer fordult már elő, hogy egy kisebb befizetésből, nagyobb nyereményt kaparintott meg egy szerencsés játékos. A játékok kezelése egyáltalán nem bonyolult, még egy teljesen kezdő számára is könnyedén érhetőek!

Azonnal igényelhető szerencsejáték bónuszok

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Melyek a legnépszerűbb szerencsejátékok online?

Magyarországon elérhető online szerencsejátékok többek között a nyerőgépek, a rulett, a sportfogadás és az online kaparós sorsjegyek is egyaránt. Ezek közül is jelenleg a legnépszerűbbek talán az online nyerőgépek. Érdekességként van olyan nyerőgép, amelyiken akár megnyerhetjük a tétünk 200.000X-ét is. Sőt, akad olyan is, ahol a bónuszjátékot is megvásárolhatjuk. Nem kell pörgetni, csak megvenni a bónuszt és indulhat is a móka. Elképszetőek, ezek az új modern online nyerőgépek! Aki még életében még nem játszott online nyerőgéppel, annak sem kell kell aggódnia, mivel könnyedén kezelhetőek! Azonban, ha mégsem jönnek be a nyerőgépek, akkor a fentebb említett egyéb online szerencsejátékok is rendkívül szórakoztatóak tudnak lenni. Mindenkinek saját döntése, hogy melyik játék áll közelebb a szívéhez. Azonban azt jó tudni, hogy honlapunkon az online szerencsejátékok teljesen ingyenesen kipróbálhatóak.

Valódi pénzes és ingyenes nyerőgépek

 • Silverback gold
  Silverback gold
 • Knight rider
  Knight rider
 • Funk master
  Funk master
 • Space wars 2 powerpoints
  Space wars 2 powerpoints
 • Codex of fortune
  Codex of fortune
 • Reef raider
  Reef raider
 • Gonzos gold
  Gonzos gold
 • Parthenon quest for immortality
  Parthenon quest for immortality

Adókötelesek a szerencsejátékok online?

Aki nem a hazai állami engedéllyel rendelkező online kaszinókban próbál szerencsét, annak igen, adóköteles az online szerencsejátékból szerzett nyereménye. Ezt fontos tudni, mert sajnos sokan nincsenek tisztába ezzel a szabállyal. Lényegében, aki hazai engedély nélküli kaszinóban nyer, majd nem fizeti be a kötelező adót, az költségvetési csalást követ el. Ennek pedig 2-8 évig terjed a büntetőtétele. Ezt vedd komolyan!

Hol érdemes szerencsét próbálni?

Mindenkinek azt javasoljuk, hogy kizárólag a Szerencsejáték Felügyelet által ellenőrzött és engedélyezett kaszinókat és szerencsejáték oldalakat válassza. Ezek listáját megtalálja a Felügyelet honlapján. Például, az egyik ilyen hazai online kaszinó a GrandCasino.hu. Ezen az oldalon a minimum befizetés összege csupán 2500Ft. Ez nagyon jó egy kezdő számára, hogy megismerje az online szerencsejátékokat. Ráadásul, minden itt szerzett nyeremény teljesen adómentes!

Hogyan lehet biztonságosan befizetni?

A legális online kaszinók esetében az egyik legegyszerűbb online kaszinó befizetési módszer a bankkártyás feltöltés. A másik, hazánkban hasonlóan népszerű lehetőség a Paysafecard. Bár ez korábban egyszerűbb volt, most némileg változtattak a felhasználásán, de attól még tökéletes! Mindkét lehetőséget könnyedén igénybe vehetjük. Az utóbbi hátránya, hogy kizárólag befizetésre használhatjuk, kifieztéshez már nem.