Mega Fortune Dreams

A közkedvelt Mega Fortune második szériája a Mega Fortune Dreams nyerőgép. Az elődjéhez hasonló módon ez is egy jackpotos online nyerőgép három különböző jackpot nyereménnyel. Ezek a Rapid, a Major és a Mega jackpotok. Természetesen a megnyerhető jackpotokon kívül vannak bónusz játékok is. Az egyik a már jól megszokott ingyenes pörgetések bónusz. A másik az újrapörgetés bónusz. Ez akkor aktiválódik, ha nyerőtárcsákon legalább három Wild szimbólumok jelenek meg. Ebben az esetben egy újpörgetést nyerünk. Ezáltal könnyedén előfordulhat az 5 Wild szimbólummal szerzett magas nyeremény is. Sokan nem is gondolnák, hogy mire is képes a Mega Fortune Dreams nyerőgép!

Hogyan nyerhetünk ingyenes pörgetéseket a Mega Fortune Dreams nyerőgépen?

A Mega Fortune Dreams nyerőgépen a jól megszokott három vagy több Scatter szimbólum megjelenésével nyerhetünk ingyenes pörgetéseket. Azonban itt a Scatter nem pezsgős üveg, mint a korábbi változatnál, hanem gyémántok. Ráadásul az ingyenes pörgetések folyamán megjelenő további Scatter jelek plusz ingyenes pörgetéseket és szorzókat adhatnak. Az ingyenes pörgetések automatikusan háromszoros szorzóval indulnak és maximum tízszeres szorzót érthetnek el.

Hány ingyenes pörgetés szerezhető a Mega Fortune Dreams nyerőgépen?

3 megjelenő Scatter esetén 10 ingyenes pörgetés 3X-os szorzóval

4 megjelenő Scatter esetén 15 ingyenes pörgetés 3X-os szorzóval

5 megjelenő Scatter esetén 20 ingyenes pörgetés 3X-os szorzóval

Hogyan indul a jackpot játék?

Aki már játszott a Mega Fortune nyerőgéppel az nagyon jól tudja, hogy akkor indul a jackpot játék, ha az első három tárcsán kötésben megjelennek a bónuszjel szimbólumok. Azonban a Mega Fortune nyerőgéppel ellentétben, a Mega Fortune Dreams nyerőgépen az utolsó három tárcsán kell megjelenniük ezeknek a szimbólumoknak. Ráadásul kötésben sem kell lenniük. Ezt követően kezdetét veszi a jackpot bónusz játék, ahol esélyünk van megnyerni többet között a Mega Jackpotot is. A jackpot játék több szintből. A Major jackpotot és főnyereményt a kör legbelső szintjén lehet elérni. A Rapid jackpotot már a második szint esetében zsebre vághatjuk. Akkor sincs gond, ha nem sikerül jackpotot nyerni, mert azonnali pénznyeremények a rendelkezésünkre állnak.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint