Book of Ra Deluxe

Csak 18 éven felülieknek!

A Book of Ra Deluxe nyerőgép egy 5 tárcsás és 10 nyerővonalas szabadjáték funkcióval is rendelkező online nyerőgép. Érdemes tudni, hogy az online Book of Ra Deluxe teljesen megeggyezik az utcai kaszinókban található nyerőgéppel. Mind megjelenésben, hangeffektekben és játékélményben is garantáljuk, hogy ez az eredeti Book of Ra Deluxe!

Hogyan kell játszani a Book of Ra Deluxe nyerőgéppel?

Ha valaki még nem ismerné ezt a nyerőgépet, akkor annak eláruljuk, hogy akkor indul az igazi nagy kaland, ha az öt nyerőtárcsák közül legalább háromban megjelennek a könyv szimbólumok! Ebben az esetben ugyanis 10 ingyenes pörgetést nyerünk speciális kiterjedő szimbólummal. Mit jelent az, hogy speciális kiterjedő szimbólum? Ha a kisorsolt szimbólum az ingyenes pörgetések folyamán megjelenik egy tárcsán, akkor az a teljes tárcsára kiterjed.

Hogyan nyerheted meg a Jackpotot?

Ha jobban megnézzük a nyereménytáblázatot, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy a ” felfedező férfi ” szimbólum éri a legtöbbet. Bátran kijelenthetjük, hogy a Book of Ra Deluxe nyerőgép esetében, ha az ingyenes pörgetések falyamán “ felfedező férfi ” a kisorsolt szimbólum és az minden tárcsán megjelenik, akkor megnyertük a jackpotot.

Milyen játékélményt nyújt a Book of Ra Deluxe nyerőgép?

Érdekes, hogy bár már számtalan Book of Ra nyerőgép létezik, még mindig az egyik legsikeresebb a Book of ra Deluxe. Talán ezt annak tutdhatjuk be, hogy bár egyszerű klasszikus nyerőgép, mégis remek szórakozást biztosíthat bárki számára. Éppen ezért a Novomatic nyerőgépeket tekintve még mindig ezt a nyerőgépet tartjuk a legjobbnak. Persze, természetesen a többi nyerőgép is szórakoztató lehet, de azért a Book of Ra Deluxe, mégis csak egy Book of Ra. Továbbá azt sem kell elfelejteni, hogy ha bárki ellátogat egy utcai kaszinóba, a nyerőgépek között biztosan találkozik Book of Ra játékokkal. Ez pedig nem véletlen. Hazánkban ugyanis a top nyerőgépek táborába tartoznak ezek a játékok.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz150%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!