Book of Ra Deluxe

A Book of Ra Deluxe nyerőgép egy 5 tárcsás és 10 nyerővonalas szabadjáték funkcióval is rendelkező online nyerőgép. Érdemes tudni, hogy az online Book of Ra Deluxe teljesen megeggyezik az utcai kaszinókban található nyerőgéppel. Mind megjelenésben, hangeffektekben és játékélményben is garantáljuk, hogy ez az eredeti Book of Ra Deluxe!

Hogyan kell játszani a Book of Ra Deluxe nyerőgéppel?

Ha valaki még nem ismerné ezt a nyerőgépet, akkor annak eláruljuk, hogy akkor indul az igazi nagy kaland, ha az öt nyerőtárcsák közül legalább háromban megjelennek a könyv szimbólumok! Ebben az esetben ugyanis 10 ingyenes pörgetést nyerünk speciális kiterjedő szimbólummal. Mit jelent az, hogy speciális kiterjedő szimbólum? Ha a kisorsolt szimbólum az ingyenes pörgetések folyamán megjelenik egy tárcsán, akkor az a teljes tárcsára kiterjed.

Hogyan nyerheted meg a Jackpotot?

Ha jobban megnézzük a nyereménytáblázatot, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy a ” felfedező férfi ” szimbólum éri a legtöbbet. Bátran kijelenthetjük, hogy a Book of Ra Deluxe nyerőgép esetében, ha az ingyenes pörgetések falyamán “ felfedező férfi ” a kisorsolt szimbólum és az minden tárcsán megjelenik, akkor megnyertük a jackpotot.

Milyen játékélményt nyújt a Book of Ra Deluxe nyerőgép?

Érdekes, hogy bár már számtalan Book of Ra nyerőgép létezik, még mindig az egyik legsikeresebb a Book of ra Deluxe. Talán ezt annak tutdhatjuk be, hogy bár egyszerű klasszikus nyerőgép, mégis remek szórakozást biztosíthat bárki számára. Éppen ezért a Novomatic nyerőgépeket tekintve még mindig ezt a nyerőgépet tartjuk a legjobbnak. Persze, természetesen a többi nyerőgép is szórakoztató lehet, de azért a Book of Ra Deluxe, mégis csak egy Book of Ra. Továbbá azt sem kell elfelejteni, hogy ha bárki ellátogat egy utcai kaszinóba, a nyerőgépek között biztosan találkozik Book of Ra játékokkal. Ez pedig nem véletlen. Hazánkban ugyanis a top nyerőgépek táborába tartoznak ezek a játékok.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint