Dead or Alive 2 Feature Buy

A Dead or Alive 2 Feature buy egy olyan 5 tárcsás, 3 soros online nyerőgép melyben, ha biztosra szeretnénk menni, megvásárolhatjuk az ingyenes pörgetéseket. A NETENT fejlesztői nem sokat változtattak az eredeti Dead or Alive 2 nyerőgéphez képest. A Feautre Buy funkcióját kivéve, teljesen megeggyezik az elődjével. Szokásosan átlátható menüje van, számos személyre szabható beállítással, ide értve a gyors pörgetést vagy a tét beállítást. Szimbólumait tekintve, nevéhez és témájához hűen, 5 különböző vadnyugati ikonokkal ruházták fel. Ezen felül van még a Scatter szimbólum, és hihetetlen, de 5 eltérő Wild jel is. A Dead or Alive 2 Feature Buy online nyerőgépen 3 ingyen pörgetési alternatíva van, melyből mi saját magunk választhatunk.

Hogyan kell játszani a Dead or Alive 2 Feature Buy -al?

Ha mindent megfelelően be állítottunk magunknak, mind a tét és egyéb dolog tekintetében, akkor el is kezdődhet a játék. Valljuk be őszintén, mindenki nagy kedvence a bónuszjáték melyeket az online nyerőgépek adnak.  Nézzük végig ezeket a Dead or Alive Feature Buy online nyerőgép esetében.

Egyből itt vannak a Free Spins pörgetéseket. Valamennyien tudjuk, ha 3 vagy több Scatter szimbólumot pörög ki, akkor plusz pörgetést, pörgetéseket kapunk. A Dead or Alive Feature 2 Feature Buy alapjátékában viszont a „mindenki saját maga szerencséjének a kovácsa” mondás alapján, mi magunk választhatunk, milyen grátiszt szeretnénk. Vegyük végig ezeket is:

  • Old Saloon: ha ezt az opciót választjuk, akkor nyereményünk megduplázódik. A pörgetések során, ha minden tárcsára jut egy vagy több Sticky Wild szimbólum, akkor további ingyen pörgetéseket kapunk
  • High Noon Saloon: ennél a lehetőségnél, ha 2 vagy 3 Wild jel ugyanazon tárcsára kerül, akkor dupla vagy tripla szorzós Wild szimbólummá változik át a sima Wild. De itt is gyűjthető további Free Spins, mint az Old Saloon-nál.
  • Train Heist: ez nem más, mint a vonatrablás. Ezen lehetőségnél, ha a tárcsára Wild szimbólum érkezik, a szorzó eggyel emelkedik és plusz egy pörgetést ad. Nem csalás nem ámítás ez tényleg vonat rablás. Meg eshet az is, hogy a szorzónk eléri a 16x akkor plusz 5 Free Spins-t ad a Dead or Alive Feature Buy online nyerőgép.

Mint ahogy már korábban említettem, ha nem vagyunk nagy hazárdőrök, akkor a Dead or Alive 2 Feature Buy online nyerőgépen meg tudjuk venni a fix Free Spins lehetőséget. Ez a lehetőség a fő játéknál érhető el, BUY FREE SPINS ikonra lépve. Figyeljünk, mert, még egyszer felteszi a nyerőgép a kérdést, hogy meg szeretnénk e vásárolni ezt a garantált funkciót, és tájékoztató jelleggel az árát is ki jelzi.

Milyen játékélményt nyújt a Dead or Alive Feature Buy?

A Dead or Alive Feature 2 Feature Buy online nyerőgépnek alapból magas a nyerési százaléka, de a megvásárolható fix ingyen pörgetésekkel, kifejezetten tetszetős és kedvelhető online nyerőgéppé tették. Átlátható, egyszerű és igazából csak arra kell figyelni mikor milyen bónuszt kapunk és választunk.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.