Dead or Alive 2 Feature Buy

A Dead or Alive 2 Feature buy egy olyan 5 tárcsás, 3 soros online nyerőgép melyben, ha biztosra szeretnénk menni, megvásárolhatjuk az ingyenes pörgetéseket. A NETENT fejlesztői nem sokat változtattak az eredeti Dead or Alive 2 nyerőgéphez képest. A Feautre Buy funkcióját kivéve, teljesen megeggyezik az elődjével. Szokásosan átlátható menüje van, számos személyre szabható beállítással, ide értve a gyors pörgetést vagy a tét beállítást. Szimbólumait tekintve, nevéhez és témájához hűen, 5 különböző vadnyugati ikonokkal ruházták fel. Ezen felül van még a Scatter szimbólum, és hihetetlen, de 5 eltérő Wild jel is. A Dead or Alive 2 Feature Buy online nyerőgépen 3 ingyen pörgetési alternatíva van, melyből mi saját magunk választhatunk.

Hogyan kell játszani a Dead or Alive 2 Feature Buy -al?

Ha mindent megfelelően be állítottunk magunknak, mind a tét és egyéb dolog tekintetében, akkor el is kezdődhet a játék. Valljuk be őszintén, mindenki nagy kedvence a bónuszjáték melyeket az online nyerőgépek adnak.  Nézzük végig ezeket a Dead or Alive Feature Buy online nyerőgép esetében.

Egyből itt vannak a Free Spins pörgetéseket. Valamennyien tudjuk, ha 3 vagy több Scatter szimbólumot pörög ki, akkor plusz pörgetést, pörgetéseket kapunk. A Dead or Alive Feature 2 Feature Buy alapjátékában viszont a „mindenki saját maga szerencséjének a kovácsa” mondás alapján, mi magunk választhatunk, milyen grátiszt szeretnénk. Vegyük végig ezeket is:

  • Old Saloon: ha ezt az opciót választjuk, akkor nyereményünk megduplázódik. A pörgetések során, ha minden tárcsára jut egy vagy több Sticky Wild szimbólum, akkor további ingyen pörgetéseket kapunk
  • High Noon Saloon: ennél a lehetőségnél, ha 2 vagy 3 Wild jel ugyanazon tárcsára kerül, akkor dupla vagy tripla szorzós Wild szimbólummá változik át a sima Wild. De itt is gyűjthető további Free Spins, mint az Old Saloon-nál.
  • Train Heist: ez nem más, mint a vonatrablás. Ezen lehetőségnél, ha a tárcsára Wild szimbólum érkezik, a szorzó eggyel emelkedik és plusz egy pörgetést ad. Nem csalás nem ámítás ez tényleg vonat rablás. Meg eshet az is, hogy a szorzónk eléri a 16x akkor plusz 5 Free Spins-t ad a Dead or Alive Feature Buy online nyerőgép.

Mint ahogy már korábban említettem, ha nem vagyunk nagy hazárdőrök, akkor a Dead or Alive 2 Feature Buy online nyerőgépen meg tudjuk venni a fix Free Spins lehetőséget. Ez a lehetőség a fő játéknál érhető el, BUY FREE SPINS ikonra lépve. Figyeljünk, mert, még egyszer felteszi a nyerőgép a kérdést, hogy meg szeretnénk e vásárolni ezt a garantált funkciót, és tájékoztató jelleggel az árát is ki jelzi.

Milyen játékélményt nyújt a Dead or Alive Feature Buy?

A Dead or Alive Feature 2 Feature Buy online nyerőgépnek alapból magas a nyerési százaléka, de a megvásárolható fix ingyen pörgetésekkel, kifejezetten tetszetős és kedvelhető online nyerőgéppé tették. Átlátható, egyszerű és igazából csak arra kell figyelni mikor milyen bónuszt kapunk és választunk.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint