Lucky 8 Line

A kocsmai Lucky 8 line nyerőgép mintájára megszületett a Lucky 8 line online nyerőgép. Fejlesztője nem más, mint az online nyerőgépek egyik legnagyobb fejlesztője a Netent. Akik szeretik a régi gyümölcsös nyerőgépeket, azoknak bizonyára tetszeni fog ez a nagyszerű online nyerőgép. A legtöbb Netent nyerőgéphez hasonlóan a Lucky 8 Line is egy igazán felhasználóbarát, könnyedén kezelhető nyerőgép. A tétek tekintetében egyáltalán nem mondhatjuk nagy tétes nyerőgépnek. Már csak azért is, mert az alaptét 0.10€, ami még forintban sem számít hatalmas összegnek.

Hogyan kell játszani a Lucky 8 Line nyerőgéppel?

A Lucky 8 line nyerőgép kezelése nagyon egyszerű. A nyerőgép alján kiválasztjuk a számunkra megfelelő tétet és pörgetni kezdünk. Azokra is gondoltak, akik még pörgetni is lusták, hiszen van automata játékmód is. Mint minden más gyümölcsös nyerőgép esetében a Lucy 8 line nyerőgépnél is legfőbb célunk, hogy egy sorban van vonalban azonos szimbólumok jelenjenek meg. Legnagyobb nyereményt a 7-es szimbólumokkal érhetünk el. Ez akár a tétünk 1000-ét is elérheti.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint