Lucky 8 Line

A kocsmai Lucky 8 line nyerőgép mintájára megszületett a Lucky 8 line online nyerőgép. Fejlesztője nem más, mint az online nyerőgépek egyik legnagyobb fejlesztője a Netent. Akik szeretik a régi gyümölcsös nyerőgépeket, azoknak bizonyára tetszeni fog ez a nagyszerű online nyerőgép. A legtöbb Netent nyerőgéphez hasonlóan a Lucky 8 Line is egy igazán felhasználóbarát, könnyedén kezelhető nyerőgép. A tétek tekintetében egyáltalán nem mondhatjuk nagy tétes nyerőgépnek. Már csak azért is, mert az alaptét 0.10€, ami még forintban sem számít hatalmas összegnek.

Hogyan kell játszani a Lucky 8 Line nyerőgéppel?

A Lucky 8 line nyerőgép kezelése nagyon egyszerű. A nyerőgép alján kiválasztjuk a számunkra megfelelő tétet és pörgetni kezdünk. Azokra is gondoltak, akik még pörgetni is lusták, hiszen van automata játékmód is. Mint minden más gyümölcsös nyerőgép esetében a Lucy 8 line nyerőgépnél is legfőbb célunk, hogy egy sorban van vonalban azonos szimbólumok jelenjenek meg. Legnagyobb nyereményt a 7-es szimbólumokkal érhetünk el. Ez akár a tétünk 1000-ét is elérheti.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.