Már 2500Ft-al is feltölthetjük a Grand kaszinó számlánkat

Grand kaszinó befizetés

Most valljuk be őszintén a kocsmai nyerőgépek esetében sem kockáztatunk meg egyből nagyobb összegeket. Először ki kell ismerni a játékokat. Inkább a visszamaradt aprót tettük kockára, például a Fruit Poker, Double Dice vagy a Fruit Run nyerőgépek valamelyikén. Nagy örömükre szolgál, hogy a Grand kaszinó partner ebben és gondolt az alacsonyabb befizetéseket kedvelő játékosokra is. Éppen ezért, más kaszinóktól eltérő módon, náluk már 2500Ft-al is feltölthetjük a számlánkat. Valóban nem tűnik egy nagy összegnek, de ugye a kaszinókban bármi megtörténhet! Nem egyszer hallottunk már filléres téten nyert több milliós jackpotról!

Grand Kaszinó bónuszok

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan nyithatunk Grand kaszinó számlát?

Első lépésként ide kattintva hozzunk létre egy Grand kaszinó számlát. Ehhez szükségesek lesznek a személyes adataink és az irataink is egyaránt. Nem kell aggódni a folyamat egyáltalán nem vesz sok időt igénybe, a nap 24 órájában elérhető ügyfélszolgálatnak köszönhetően. Fontos, hogy a regisztrációkor valós e-mail címet adjunk meg. A felhasználónév minimum 8 karakterből álljon, de csak kis betűket és számokat tartalmazhat. A jelszó ugyancsak 8 karakterből álljon és egy nagybetűt, egy kisbetűt és egy számot tartalmazzon. Miután kitöltöttük a személyes adatainkat, a belépést követően, azonnal kérik, hogy hitelesítsük a számlánkat. Ezért el kell küldeni nekik a személyi igazolványunk mindkét oldaláról készített fényképet és a lakcímkártyánk azon oldaláról készített fotót, ahol a személyi szám látható. Egyszerűbb, ha ezeket lefotózzuk a mobilunkkal, majd telefonról belépünk a számlánkra és egyszerűen felöltjük őket. Ezt követően, ha minden renden van, kapunk egy e-mailt, hogy a számlánk aktív.

Hogyan fizethetünk be a Grand kaszinóba?

Miután aktiválták a számlánkat lehetőségünk van befizetést kezdeményezni. Ezt jelen esetben kétféle módon tehetjük meg. Simplepay, bankkártyás befizetéssel vagy egyszerű átutalással. A listából válasszuk ki a játékra szánt összeget, ami 2500Ft-tól, egészen 50.000.000Ft-ig terjedhet. Fontos, hogy a korábban már bemutatott 150%-os, 100.000Ft-ig terjedő üdvözlő bónuszhoz, amihez még 100 ingyen pörgetés is jár, minimum 6000Ft értékben kell feltölteni a számlánkat. Ezt követően, ha kártyával akarunk fizetni adjuk meg a bankkártya adatainkat és máris feltöltöttük a Grand kaszinó számlánkat. Javasolt regisztrálni egy Simplepay fiókot is, ezáltal nem szükséges minden befizetésnél újból megadni a kártya adatokat. A banki átutalást annyira nem preferáljuk, de ettől függetlenül az is biztonságos.

Milyen nyerőgépek találhatóak meg a Grand kaszinóban?

Honlapunkon többet között ingyenesen kipróbálhatók a Grand kaszinó nyerőgépek is. Kínálatukban megtalálhatóak a Wazdan, a Pragmatic Play és az Amanet nyerőgépek is. Példának megemlítve a kaszinóban szerencsét próbálhatunk a Great Rhino, John Hunter és a The Dog House nyerőgépeken is. Aki ismeri ezeket a játékokat az nagyon jól tudja, hogy pillanatok alatt fel tudják dobni az ember hangulatát.

 • John hunter and the quest for bermuda riches
  John hunter and the quest for bermuda riches
 • John hunter and the mayan gods
  John hunter and the mayan gods
 • Great rhino deluxe
  Great rhino deluxe
 • John hunter and the book of tut
  John hunter and the book of tut