Online kaszinó befizetési módszerek

Online kaszinó befizetési módszerek

Bizonyára mindenki számára egyértelmű, hogy az ingyenes nyerőgépek egy idő után már unalmassá válnak. Arra tökéletes megoldás, hogy teszteljük őket. Azonban mindenkivel biztosan előfordult már, hogy demó játékban pillanatok alatt akkora összeget nyert, hogy csak ámult és bámult. Őszintén, ilyenkor azért felmerül az emberben a kérdés, mi lett volna, ha valódi pénzzel és valódi nyereményért próbálunk szerencsét? Pontosan ezért, most szeretnénk bemutatni a legnépszerűbb befizetési módszereket, amelyekkel könnyedén, különösebb szaktudás nélkül, bárki befizethet online kaszinóba. Ismertetjük a bankkártyás, Simplepay, Paysafecard és az E-walett befizetési módszereket.

Kaszinó bónusz ajánlatunk

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

Bankkártyás online kaszinó befizetés

Ez az egyik legegyszerűbb befizetési forma Magyarországon. Ehhez csupán a bankkártyánk elején található 16 számjegy, a kártya lejárati ideje és a hátoldalán lévő 3 jegyű titkos kód kell. Egyetlen hátránya, hogy egyes bankok még mindig nem engedélyezik az online kaszinókba történő befizetést. Bár a tapasztalat azt mutatja, hogy a hazai, állami engedéllyel rendelkező kaszinókba már szinte minden bankkártyával kezdeményezhetünk befizetést, mint például a GrandCasino-ba.

Simplepay, gyorsított befizetés online kaszinóba

Ha OTP bankkártyánk van, akkor a Simplepay segítségével még egyszerűbben fizethetünk be online kaszinókba. Ha engedélyezzük, akkor csupán egyszer kell megadnunk a kártya adatainkat és attól kezdve, egyetlen kattintással a feltöltendő összeg beírásával és a fizetés gomb megnyomásával, azonnal pénzt tölthetünk fel a kaszinó számlánkra. Ezzel értelemszerűen felgyorsíthatjuk a játékot.

Paysafecard, az utalványos befizetési módszer

Korábban a Paysafecard nagy előnye volt, hogy a személyes adataink megadása nélkül, egy értékesítési ponton vásárolt utalvánnyal könnyedén befizethettünk az online kaszinókba. Azonban mára kissé megváltozott. Mostantól, mielőtt fizetünk a Paysafecard utalványunkkal kötelezően regisztrálnunk kell egy My Paysafecard fiókot, majd először arra kell feltölteni az egyenleget. Szóval az értékesíteni ponton vásárolt 16 számjegyű kódot felhasználva, először feltöltjük a My Paysafecard fiókunkat és így már könnyedén fizethetünk a kaszinóba.

E-wallet befizetési módszer online kaszinóba

Az aktív és a tapasztalt kaszinó játékosok körében népszerűek az E-wallet befizetések. Azért kedvelik, mert jellemzően a nyeremények kifizetése, pár órán belül megtörténik E-wallet számlára. Azonban egy kezdő számára elsőre kissé bonyolultnak tűnhet a megoldás. Erre a célra tökéletesen megfelel a Skrill és a Neteller. Bár hasonlóan működnek mint egy bank, még se azok. Ezekhez is tartozik bankkártya. Azonban mielőtt online kaszinóba fizetünk be az E-wallet számlánkat is fel kell tölteni. Ezt bankkártyával, banki átutalással, Paysafecarddal és újabban kriptovalutával tudjuk megtenni. Ahogy már fentebb említettük a nyereményünket ki is kérhetjük E-wallet számlára. Ráadásul a pénzünket bármelyik ATM-ből fe is tudjuk venni, ha igényeltük hozzá bankkáryát.