A legjobb online kaparós sorsjegyek

Online kaparós sorsjegyek

Érdekes, hogy pár évvel ezelőtt még csupán a helyi lottózóban vagy trafikban vásárolhattunk kaparós sorsjegyet, de mostanra már rendelkezésünkre állnak az online kaparós sorsjegyek is. Ezek nagyban hasonlítanak a fizikális kaparós sorsjegyekhez, annyi eltéréssel, hogy az egeret mozgatva kaparhatjuk le őket. Akik pedig nem szeretnék az egér mozgatásával az idejüket tölteni, azoknak a rendszer egyetlen gombnyomással lekaparja a sorsjegyet. Mindenki saját maga döntése, hogy hogyan kaparja le az online kaparós sorsjegyét. Most nézzük is meg, jelenleg melyek a legjobb online kaparós sorsjegyek a világhálón.

Valódi pénzes kaszinó játékok

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

Online kaparós sorsjegyek ingyen

 • Diamond strike scratchcard
  Diamond strike scratchcard
 • 7 piggies scratchcard
  7 piggies scratchcard
 • Panda gold scratchcard
  Panda gold scratchcard
 • Hot safari scratchcard
  Hot safari scratchcard

Wolf Gold online kaparós sorsjegy, 250.000X-es főnyeremény

A Wolf Gold online kaparós sorsjegy a Wold Gold nyerőgép sorsjegy változata. Aki nem szeretne nyerőgépezni, annak tessék itt van, a Wold Gold online kaparós sorsjegy, maximum 250.000X-es nyereménnyel. Ha jobban megnézzük a nyereménytáblázatot látjuk, hogy a főnyeremény mellett több ezerszeres nyereményekre is szert tehetünk. A Wold Gold online kaparós sorsjegy működése rendkívül egyszerű. Megvásárolhatjuk egyesével a sorsjegyeket, de akár 50db-ot is egyszerre. A lekaparáshoz satírozzunk az egerünkkel vagy nyomjunk a lekaparás gombra.

Diamond Strike online kaparós sorsjegy, 100.000X-es főnyeremény

Bár kissé kevesebb a főnyeremény összege, de attól még igazán szórakoztató a Diamond Strike online kaparós sorsjegy. A jackpot a sorjegy árának a 100.000X-e, de mint ahogy az előbb említett sorsjegy esetében, ezen kívül itt is, számos nyereményekre szert tehetünk. A sorjegy megvásárlásához kattintsunk a sorsjegy vásárlása gombra, majd az egér mozgatásával kaparjuk le a sorsjegyet, vagy kattintsunk a lekaparás gombra. Mivel ez is egy Pragmatic Play online kaparós sorjegy, ezért nagyban hasonlít a Wold Gold online kaparós sorsjegyre.

7 Piggies online kaparós sorsjegy, 25000X-es főnyeremény

A fentebb említett kaparós sorsjegyeket tekintve ez az egyik legolcsóbb online kaparós sorsjegy. Mivel ára alacsony, éppen ezért a megnyerhető maximum nyeremény összege is csupán a sorsjegy árának 25.000X-e. Jól van, azért ne írjuk le ezt a nyereményt se! Szerintünk bárkinek jól jönne egy 25.000X-es nyeremény egy szempillantás alatt. A 7 Piggies kaparós sorsjegy ugyancsak egy nyerőgép, a 7 Pigges nyerőgépes játék sorsjegy változata. A kezelése teljesen megegyezik a korábban már említett kaparós sorsjegyekével. A vásárláshoz kattintsunk a sorsjegy vásárlása gombra. Itt is megvásárolhatjuk egyesével, de akár több sorsjegyet is vehetünk egyszerre. A lekaparáshoz ugyancsak mozgassuk az egeret, vagy kattintsunk a lekaparás gombra.