Dead or Alive 2 Feature Buy 100.000X-es nyereménnyel?

Dead or Alive Feature buy

Bizonyára mindenki halott már a népszerű Dead or Alive nyerőgépről? Ez volt az első nem jackpotos nyerőgép, amin már alacsonyabb téten is rekord nyereményeket lehetett megkaparintani. Bár nem Megaways nyerőgép 117.000 nyerővonallal, mégis elképesztő dolgokra képes. Talán ennek is köszönhető, hogy a megjelenését követően rövid időn belül megjelent a Dead or Alive 2 nyerőgép. Ez az elődjéhez képest további 3 kölünböző bónusz játékkal bővült, amelyeknek köszönhetően akár a téted 100.000X -ét is megnyerheted. Egyetlen hátránya, hogy olykor sokat kellett pörgetni a bónuszjáték megkaparintásához. De ennek most vége…

Megérkezett a Dead or Alive 2 Feature Buy nyerőgép

Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk a Feature Buy nyerőgépeket. Ugyebár ezeknél a nyerőgépeknél még pörgetned sem kell, máris ingyenes pörgetést kaphatsz. Egyszerűen csak fogod magad és megvásárolod a bónuszjátékot. Így van ez a Dead or Alive 2 Feature Buy esetében is. Ennek költsége 600 érme X a tétszint. Miután kifizetted, azonnal megjelenik a minimum 3 Scatter szimbólum, ami aktiválja az ingyenes pörgetéseket. Azért írom, hogy minimum 3, mert szerencsés esetben több is lehet, akár az 1500 érmét jelentő 5 Scatter szimbólum is.

Vajon hány bónusz vásárlásból születik nagy nyeremény?

Nem tudhatjuk. Egyet azonban biztosan állíthatunk! Nálunk a bónuszjátékot a végtelenségig megvásárolhatod, bármiféle kockázatok nélkül, a honlapunkon elérhető ingyenes Dead or Alive 2 Feature Buy nyerőgépen. Garantáljuk, hogy itt biztosan nem fogsz veszíteni, mivel a weboldalunkon valódi pénzes szerencsejékra nincs lehetőség! Kizárólag a szórakoztás a célunk. Kívánjuk, hogy érezd jól magadat nálunk!

Íme, néhány nyerőgép, ahol megvásárolhatod a bónuszjátékot.

 • King of cats
  King of cats
 • Dragon born
  Dragon born
 • Beef lightning
  Beef lightning
 • Queen of riches
  Queen of riches