The Final Countdown

A The Final Countdown a Big Time Gaming által fejlesztett nyerőgép. Az ötletet az 1986-os The Final Countdown sláger adta, ami lázba hozta az egész világot a svéd Europe rock zenekarnak köszönhetően. A nyerőgép büszkélkedhet 2 választható bónuszjátékkal, amelyet 3 Scatter szimbólummal aktiválhatunk.

Hogyan játszhatunk a The Final Countdown nyerőgéppel?

A Final Countdown egy 6 tárcsás 4 sor beállítással rendelkező nyerőgép, ami mind a 4096 módon pontosan úgy fizet, mint a Danger High Voltage. A nyerőgépnek 2 fő bónuszköre van, amelyek közül választható és egy olyan funkció is, amely jelen van a Reel Clone nevű alapjátékban. Minden pörgetés során esélyünk van arra hogy a 2-4 tárcsa összezáródik, mint a Twin Spin nyerőgépnél. Fontos tudni, hogy ez csak a középső 4 tárcsán történhet meg. Ha a tárcsák abbahagyják a klónozást és megállnak, van esély arra is, hogy a klónozott 2-4 tárcsa Wild szimbólum legyen. 2 tárcsa esetén 4x Wild szimbólum, 3 tárcsa esetén 27x Wild szimbólum és 4 tárcsa esetén 256x Wild szimbólum.

Milyen bónuszjátékok vannak a The Final Countdown nyerőgépen?

A két bónuszjáték egyike 8 pörgetést tartalmaz, amelyben a Scatter szimbólummal növelhetjük a szorzónkat 4x-ről egészen 256x-ig. A 2. bónuszjáték 15 pörgetést tartalmaz, amelyben random Wild szimbólummal lehetséges nyernünk, mely egészen 888x szorzóig emelkedhet.

Mekkora nyereményeket kínál a nyerőgép?

A 9-es szimbólum 0,4x pénzt fizet vissza, a 10-es már egy kicsit többet 0,5x a J és  Q egyformán 0,6x a K 0,75x az A pedig 1x. Ha tovább lépünk a prémium szimbólumokra a zöld drágakő 1,25x fizet a kék drágakő 1,5x a piros drágakő 2,5x és a BTG valódi prémium szimbóluma a lila drágakő 25x pénzt fizet. A játék 36.000x potenciállal rendelkezik, ami egész csalogató lehet a játékkedvelőknek.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.