Fruit Poker

Bemutatjuk a kocsmákból közismert Fruit Poker nyerőgépet. Ez egy igazán klasszikus, gyümölcsös, póker nyerőgép, amelynek már elérhető az oline és a mobil változata is. Akik kedvelik a póker nyerőgépeket, azok biztosan ismerik, aki pedig még nem próbálta volna ki, annak mostantól ez lesz az egyik kedvence. Már csak azért is mert a kezelése rendkívül egyszerű. Nagy előnye, hogy az online Fruit Poker szinte teljesen megegyezik a kocsmai változattal.

Hol próbálható ki valódi pénzzel a Fruit Poker nyerőgép?

A Fruit Poker nyerőgép fejlesztője az Amanet. Éppen ezért egyértelműen nagy valószínűséggel azokban a kaszinókban elérhető, ahol találhatóak Amanet nyerőgépek. Ilyen például a hazánkban állami engedéllyel rendelkező GrandCasino. Ráadásul, ebben a kaszinóban most minden új játékos üdvözlő bónuszban is részesül. Aki pedig játszott már online kaszinóban az nagyon jól tudja, hogy egy ilyen bónusz, milyen jól is tud jönni a játék folyamán.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.