Itt vannak a legnépszerűbb kocsmai régi nyerőgépes játékok

Kocsmai régi nyerőgépes játékok

A kocsmai nyerőgépes játékok mindig is közkedveltek lesznek, annak ellenére, hogy idén 10 éve betiltották a kocsmai nyerőgépeket hazánkban. Ezen már változtatni nem tudunk. Azonban a kocsmai régi nyerőgépes játékok a mai napig elérhetőek a világhálón. A honlapunkon található 1600 ingyenes nyerőgép között megtalálhatóak az örök kocsmai kedvencek is. Legyen az csillagos, kockás, könyves vagy bármilyen játékgép, nálunk biztosan elérhető díjmentesen és regisztráció nélkül. Most nézzük is meg a legnépszerűbb kocsmai régi nyerőgépes játékokat.

Valódi pénzes játék

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Kockás kocsmai régi nyerőgépes játékok

Kocsmai nyerőgépes játékok esetében miről is írhatnánk először, mint a kockás nyerőgépekről. Elegendő csak visszaemlékezni és máris beugrik, korábban szinte minden kocsma állandó bútordarabjára, a kockás nyerőgépre. Általában miután beléptünk a sörözőbe mindig jól látható helyen találhattuk meg ezeket a Double Dice játékgépeket. Azóta szinte sehol sem találkozhatunk velük fizikai állapotban. Online viszont annál jobban megtalálhatóak. Itt van például a Classic Dice 5 reels, ami egy 5 tárcsás kockás nyerőgépnek felel meg. A játékmenete teljesen megegyezik a korábbi kockás nyerőgépekkel.

 • Turbo4player
  Turbo4player
 • Classic dice 5 reels
  Classic dice 5 reels
 • Dice on fire
  Dice on fire
 • Mystery joker 6000
  Mystery joker 6000

Book of Ra nyerőgépek

Úgy érezzük, ha kocsmai régi nyerőgépes játékokról beszélünk, akkor feltétlen meg kell említenünk a Book of Ra nyerőgépeket is. Bár tény, hogy eredetileg nem hazánkban terjedtek el a legjobban, ettől függetlenül, mégis a felkapott nyerőgépek közé tartoznak. Az első volt Book of ra Classic, ezt követte a Book of Ra Deluxe, utána jött a Book of Ra Deluxe 6, majd a Book of Ra Magic nyerőgép. Honlapunkon az összes Book of Ra nyerőgép kockázatok nélkül teljesen díjmentesen elérhető.  Aki még nem próbálta őket, azoknak feltétlenül javasoljuk őket.

 • Book of Ra Deluxe 6
  Book of Ra Deluxe 6
 • Book of Ra Classic
  Book of Ra Classic
 • Book of Ra Deluxe
  Book of Ra Deluxe
 • Book of Ra Magic
  Book of Ra Magic