Idén 10 éve, hogy betiltották a kocsmai nyerőgépeket Magyarországon.

Kocsmai nyerőgépek

Ki ne emlékezne még a közismert Double Dice, Fruit Run vagy a Bank Robbery nyerőgépekre? Milyen jó is volt a sörünket kortyolgatva pár száz forintot a nyerőgépekbe dobni és reménykedni a hatalmas nyereményekben? Sajnálatos módon ennek a korszaknak vége. Hazánkban ugyanis 2012-ben egy parlamenti ülésen betiltották a kocsmai nyerőgépeket. Ezen már kár bosszankodni. Azóta sok minden változott. A világ sem ugyanaz. Arról nem is beszélve, hogy állítólag sok esetben manipulálták is a kocsmai nyerőgépeket. Talán jobb is, hogy annak az időszaknak vége.

A kocsmai nyerőgépek elérhetőek még online?

Persze! Az online nyerőgépek fejlesztői is rájöttek, hogy mi magyarok szeretünk játszani. Éppen ezért lefejlesztettek néhány népszerű kocsmai nyerőgépet online is. Ilyenek például a Book of Ra vagy a kockás nyerőgépek is. Ezek mind a mai napig elérhetőek az interneten is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy aki megkedveli a modernebb online nyerőgépeket az egy idő után hanyagolja az elavult kocsmai nyerőgépeket.

Kaszinó bónuszok kocsmai nyerőgépekhez

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

Népszerű online nyerőgépek:

 • Jack Hammer
  Jack Hammer
 • Arabian Nights
  Arabian Nights
 • Jack Hammer 2
  Jack Hammer 2
 • Blood Suckers
  Blood Suckers

Már elavultnak számítanak a kocsmai nyerőgépek?

A kocsmai nyerőgépek egyik nagy előnye volt, hogy egyszerű, bárki számára könnyedén kezelhetőek voltak. Az online nyerőgépek esetében ez nem mindig igaz. Egy teljesen kezdőnek lehetségesen, elsőre fejtörést okozhatnak. Azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy még a kocsmai nyerőgépeken átlagosan, maximum a tétünk X200-át nyerhettük meg, addig némelyik online nyerőgépen ez akár a X200.000-es értéket is elérheti! Igen jól olvastad! Ez még egy alacsonyabb, mondjuk 100Ft-os téten is 20.000.000Ft-os nyereményt jelenthetne. Azért ez már más kilátásba helyezi az online nyerőgépeket nem igaz?

Akár 1.900.000Ft-os téten is pörgethetünk!?

A kocsmai nyerőgépeken a maximum tét általában 5000Ft és 10.000Ft körül mozgott. Az online nyerőgépeknél van nagyétes online nyerőgép, ahol a legnagyobb tét 1.900.000Ft is lehet. Az új generációs Starburt XXXXTREME nyerőgépen az egészen alacsony 50Ft-os téttől egészen az 1.900.000Ft-os tétig bárhol pörgethetünk. Azért az már komoly tét, valljuk be!