Book of Ra Classic

A kaszinó nyerőgépek királyának is nevezhetjük a népszerű Book of Ra Classic nyerőgépes játékot. Ráadásul az internet fejlődésének köszönhetően, most már nem csak kaszinókban, hanem online is játszhatunk vele. Ugyanis megjelent az online Book of Ra Classic nyerőgép. Egyszerű, de mégis kifejezetten szórakoztató klasszikus online nyerőgép született meg! Tény, hogy csupán 5 tárcsával és 9 nyerővonallal rendelkezik, de hát ilyen egy klasszikus nyerőgép.

Hogyan kell játszani a Book of Ra Classic nyerőgéppel?

Ha még nem ismernéd a Book of Ra nyerőgépet, akkor eláruljuk neked, hogy most egy igazán szórakoztató nyerőgépet választottál. Akkor indul az igazi nagy kaland, ha ingyenes pörgetéseket nyersz. Ehhez minimum 3 könyv, azaz Scatter szimbólum megjelenése szükséges. Ha ez sikerült, akkor 10 ingyenes pörgetést nyersz speciális kiterjedő szimbólummal. Ez azt jelenti, hogy a kisorsolt szimbólum, ha megjelenik az ingyenes pörgetések folyamán, akkor kiterjed a teljes tárcsára. Ezáltal megtörténhet, hogy az összes tárcsán a kisorsolt szimbólumot látod. Akkor aztán hatalmas nyeremények születhetnek.

Milyen játékélményt nyújt a Book of Ra Classic?

Ez volt az első Book of Ra nyerőgép. Azóta számtalan fajtája jelent meg az útcai, mind az online kaszinókban. Itt van például a Book of Ra Deluxe, Book of Ra Deluxe 6 és még sorolhatnám. Úgy véljük, hogy aki kedveli az egyszerű, nem túlbonyolított gondolok itt például a Megaways nyerőgépekre, akkor annak biztsosan elnyerni a tetszését.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint