Book of Ra Classic

A kaszinó nyerőgépek királyának is nevezhetjük a népszerű Book of Ra Classic nyerőgépes játékot. Ráadásul az internet fejlődésének köszönhetően, most már nem csak kaszinókban, hanem online is játszhatunk vele. Ugyanis megjelent az online Book of Ra Classic nyerőgép. Egyszerű, de mégis kifejezetten szórakoztató klasszikus online nyerőgép született meg! Tény, hogy csupán 5 tárcsával és 9 nyerővonallal rendelkezik, de hát ilyen egy klasszikus nyerőgép.

Hogyan kell játszani a Book of Ra Classic nyerőgéppel?

Ha még nem ismernéd a Book of Ra nyerőgépet, akkor eláruljuk neked, hogy most egy igazán szórakoztató nyerőgépet választottál. Akkor indul az igazi nagy kaland, ha ingyenes pörgetéseket nyersz. Ehhez minimum 3 könyv, azaz Scatter szimbólum megjelenése szükséges. Ha ez sikerült, akkor 10 ingyenes pörgetést nyersz speciális kiterjedő szimbólummal. Ez azt jelenti, hogy a kisorsolt szimbólum, ha megjelenik az ingyenes pörgetések folyamán, akkor kiterjed a teljes tárcsára. Ezáltal megtörténhet, hogy az összes tárcsán a kisorsolt szimbólumot látod. Akkor aztán hatalmas nyeremények születhetnek.

Milyen játékélményt nyújt a Book of Ra Classic?

Ez volt az első Book of Ra nyerőgép. Azóta számtalan fajtája jelent meg az útcai, mind az online kaszinókban. Itt van például a Book of Ra Deluxe, Book of Ra Deluxe 6 és még sorolhatnám. Úgy véljük, hogy aki kedveli az egyszerű, nem túlbonyolított gondolok itt például a Megaways nyerőgépekre, akkor annak biztsosan elnyerni a tetszését.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.