Book of Ra Deluxe 6

Akik eddig is kedvelték a Book of Ra nyerőgépeket, azoknak most biztosan hatalmas nagy örömöt okoztak a fejlesztők. Ugyanis megalkották a Book of Ra Deluxe 6 online nyerőgépet, amely nem a megszokott 5, hanem 6 nyerőtárcsával várja a játékosokat. Ugyebár az itt a kérdés, hogy mit jelent számunkra ez a plusz nyerőtárcsa? Bizonyára már számos Book of Ra kedvelővel megtörtént, hogy ha lett volna egy plusz nyerőtárcsa, akkor meglett volna az ingyenes pörgetés! Ebből kifolyólag biztosak vagyunk benne, hogy hasznos szerepet fog betölteni a játék során. Egy kis plusz esélyt kaptunk az ingyenes pörgetések megkaparintásához!

Hogyan kell játszani a Book of Ra Deluxe 6 nyerőgéppel?

Hasonlóan a Book of Ra Deluxe nyerőgéphez itt is minimum 3 könyv, azaz Scatter szimbólum megjelenése szükséges az ingyenes pörgetések megszerzéséhez. Ugyebár, ha ez sikerül, akkor itt is 10 ingyenes pörgetést nyerünk speciális kiterjedő szimbólummal. A szimbólum pedig, a teljes tárcsára kiterjed, ahol megjelenik. Azonban itt a plusz nyerőtárcsával kaptunk egy kis segítséget. Tapasztalataink alapján nagyon jól tud jönni 6-ik nyerőtárcsa. Ráadásul ennek a tárcsának köszönhetően még nagyobb nyereményeket lehet megkaparintani egy teljes képernyős bónuszjáték esetén. Egyértelműen a Book of Ra Deluxe 6 nyerőgépnél is a ” felfedező férfi ” szimbólum éri a legnagyobb nyereményt. Főleg, ha sikerül ingyenes pögetésekben spedicális szimbolumként megfogni, az ám az izgalmas játék!

Milyen játékélményt nyújt a Book of Ra Deluxe 6 nyerőgép?

Összeségében mint minden Book of Ra nyerőgép kifejezetten szórakoztató! Továbbá, nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy az a plusz nyerőtárcsa igazán fel tudja dobni a játékot. Mikor már azt hiszi az ember, hogy nem lett meg az ingyenes pörgetés, a 6-ik tárcsának köszönhetően, mégis sikerel járt! Talán nincs is annál jobb, mint mikor az utolsó eséllyel sikerrel járunk. Úgyhogy szerintünk éremes kipróbálni a Book of Ra Deluxe 6 online nyerőgépet.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.