Book of Ra Magic

A Book of Ra nyerőgépek mindig is lázban tartották a kaszinó játékosokat. Ennek számtalan oka van. Ha visszagondolunk az első Book of Ra Classic nyerőgépre, akkor senki sem gondolta volna, hogy ennyi változata fog megjelenni a jövőbben. Bár nagyban hasonlítanak egymásra a Book of Ra nyerőgépek, azért a Book of Ra Magic a játékot tekintve eltér a megszokottól. Tény, hogy itt is három vagy Scatter (könyv) szimbólum aktiválja az ingyenes pörgetéseket special expanding szimbólummal kiegészítve. Azonban jelen esetben, akár 9 ilyen szimbólumunk lehet az bónusz játékban. Hogyan? Elmagyarázzuk.

9 Special Expanding szimbólum a Book of Ra Magic nyerőgépen?

Először is tisztázzuk, hogy mit jelent a Special Expanding szimbólum? Ez úgynevezett egész tárcsára kiterjedő szimbólum. A gyakorlatban úgy kell elképzelni, hogy ha megnyertük a bónusz játékot, akkor először egy ilyen szimbólumot kisorsol nekünk a Book of Ra Magic. Ezt követően, ha az ingyenes körök folyamán újból három vagy több Scatter szimbólum jelenik meg azon kívül, hogy további köröket nyerünk plusz szimbólumot is kapunk. Így akár az is megtörténhet, hogy a játékban lévő összes, azaz 9 szimbólum a Special szimbólummá változik.

Hogyan kell játszani a Book of Ra Magic nyerőgéppel?

Pontosan úgy, ahogy más Book of Ra nyerőgépekkel. A beállításokat tekintve semmi sem változott. Itt is 5 tárcsa és 10 nyerővonal áll a rendelkezésünkre. Inkább a játékmenetét tekintve történt némi kiegészítés, ezzel a megnyerhető 9 Special Expanding szimbólummal. Az is tény, hogy ennek a funkciónak köszönhetően nagyban megnőttek a nyerési esélyek. Azért, ha jobban belegondolunk 9 Expanding szimbólum milyen rekord nyereményeket is eredményezet.  

Milyen játékélményt nyújt a Book of Ra Magic nyerőgép?

Szerintünk kiváló! Bár, akik kedvelik a Book of Ra nyerőgépeket, azok kissé elfogultak. Mindegyik játék hasonlóan elven működik és mindenhol a könyv szimbólumok megjelenését várjuk. Ha pedig sikerült és megvan az ingyen pörgetés, akkor jól jöhet minél több szimbólum bónusz körök folyamán. Ezért is tartjuk nagyszerű játéknak a Book of Ra Magic nyerőgépet.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint