Book of Ra Magic

A Book of Ra nyerőgépek mindig is lázban tartották a kaszinó játékosokat. Ennek számtalan oka van. Ha visszagondolunk az első Book of Ra Classic nyerőgépre, akkor senki sem gondolta volna, hogy ennyi változata fog megjelenni a jövőbben. Bár nagyban hasonlítanak egymásra a Book of Ra nyerőgépek, azért a Book of Ra Magic a játékot tekintve eltér a megszokottól. Tény, hogy itt is három vagy Scatter (könyv) szimbólum aktiválja az ingyenes pörgetéseket special expanding szimbólummal kiegészítve. Azonban jelen esetben, akár 9 ilyen szimbólumunk lehet az bónusz játékban. Hogyan? Elmagyarázzuk.

9 Special Expanding szimbólum a Book of Ra Magic nyerőgépen?

Először is tisztázzuk, hogy mit jelent a Special Expanding szimbólum? Ez úgynevezett egész tárcsára kiterjedő szimbólum. A gyakorlatban úgy kell elképzelni, hogy ha megnyertük a bónusz játékot, akkor először egy ilyen szimbólumot kisorsol nekünk a Book of Ra Magic. Ezt követően, ha az ingyenes körök folyamán újból három vagy több Scatter szimbólum jelenik meg azon kívül, hogy további köröket nyerünk plusz szimbólumot is kapunk. Így akár az is megtörténhet, hogy a játékban lévő összes, azaz 9 szimbólum a Special szimbólummá változik.

Hogyan kell játszani a Book of Ra Magic nyerőgéppel?

Pontosan úgy, ahogy más Book of Ra nyerőgépekkel. A beállításokat tekintve semmi sem változott. Itt is 5 tárcsa és 10 nyerővonal áll a rendelkezésünkre. Inkább a játékmenetét tekintve történt némi kiegészítés, ezzel a megnyerhető 9 Special Expanding szimbólummal. Az is tény, hogy ennek a funkciónak köszönhetően nagyban megnőttek a nyerési esélyek. Azért, ha jobban belegondolunk 9 Expanding szimbólum milyen rekord nyereményeket is eredményezet.  

Milyen játékélményt nyújt a Book of Ra Magic nyerőgép?

Szerintünk kiváló! Bár, akik kedvelik a Book of Ra nyerőgépeket, azok kissé elfogultak. Mindegyik játék hasonlóan elven működik és mindenhol a könyv szimbólumok megjelenését várjuk. Ha pedig sikerült és megvan az ingyen pörgetés, akkor jól jöhet minél több szimbólum bónusz körök folyamán. Ezért is tartjuk nagyszerű játéknak a Book of Ra Magic nyerőgépet.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.