Book of Ra nyerőgépek ingyen

Book of Ra Deluxe nyerőgép

A legnépszerűbb nyerőgépek táborába tartoznak a Novomatic által fejlesztett Book of Ra nyerőgépek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az első klasszikus Book of Ra nyerőgép óta, már számos változata jelent meg. Ráadásul, mostanra nem csak az utcai kaszinókban, hanem online is találkozhatunk ezekkel a nagyszerű játékokkal. Éppen ezért nálunk is teljesen ingyenesen kipróbálhatóak a Book of Ra nyerőgépek. Honlapunkon találkozhatsz a Book of Ra Classic, Book of Ra Deluxe, Book of Ra Deluxe 6 és a Book of Ra Magic nyerőgépekkel. Mindegyik nyerőgép regisztráció nélkül, azonnal indul.

 • Book of Ra Classic
  Book of Ra Classic
 • Book of Ra Deluxe
  Book of Ra Deluxe
 • Book of Ra Deluxe 6
  Book of Ra Deluxe 6
 • Book of Ra Magic
  Book of Ra Magic

Hogyan kell játszani a Book of Ra nyerőgépekkel?

A Book of Ra nyerőgépek esetében, akkor indul a nagy kaland, ha minimum 3 SCATTER (könyv) szimbólum jelenik meg a nyerőtárcsákon. Ebben az esetben 10 ingyenes pörgetést nyerünk Expanding szimbólummal kiegészítve. Az Expanding szimbólum kiterjed a teljes tárcsára. Például, ha Explorer (férfi) szimbólumot kaptunk, akkor az, ha megjelenik az ingyenes körök közben, kiterjed az adott tárcsára. Az Explorer esetében már 2 szimbólum is nyereményt ér. Arról nem is beszélve, hogy ha miden tárcsán megjelenik megnyertük a jackpotot!

Rövid ismertető a Book of Ra Classic nyerőgépről

Ez volt az első Book of Ra nyerőgép. Valamikor a 90-es évek elején jelent meg. Azonban a nagy sikerre való tekintettel rövid időn belül több országban, köztük Magyarországon is elérhetővé vált. Érdekessége, hogy 30 év elteltével sem csökkent a népszerűsége. Ráadásul, mivel online is elérhető, valószínűleg egy örök retró nyerőgép marad.

Book of Ra 2, avagy a Book of Ra Deluxe nyerőgép

A Book of Ra Classic sikerének köszönhetően megalkották a Book of Ra Deluxe nyerőgépet. Ez szinte lényegében teljesen megegyezik az elődjével. Csupán némi változtatáson esett át. Többek között kapott egy plusz nyerővonalat. Aki nem tudná a Book of Ra Classic csupán 9 nyerővonallal rendelkezik. Azonban a Book of Ra Deluxe már 10 nyerővonallal.

+1 tárcsa a Book of Ra Deluxe 6 nyerőgépen

Úgy tűnt, hogy a plusz kiegészítések sikeressé teszik a Book of Ra nyerőgépeket. Éppen ezért a tervezők megalkották a plusz nyerőtárcsával rendelkező Book of Ra Deluxe 6 nyerőgépet. Bizonyára már mindenkivel előfordult, hogy ha lett volna még egy plusz tárcsa, akkor biztos meglett volna a 3 könyv szimbólum, amivel aktiválódnak az ingyenes pörgetések. Na, most az imák meghallgatásra találtak.

9 Special Expanding szimbólum a Book of Ra Magic nyerőgépen

Kellemetlen helyzetett tud okozni, ha alacsony értékű szimbólumot nyerünk az ingyenes pörgetésekhez. Ilyenkor milyen jól jönne, ha plusz szimbólumot nyerhetnénk? Na, pontosan ezt nyújtja az Book of Ra Magic nyerőgép. Ezen a nyerőgépen, ha az ingyenes körök közben, további köröket nyerünk, akkor plusz Special expanding szimbólumot is kapunk. Akár mind a 9 szimbólumot is megnyerhetjük.

Melyik Book of Ra nyerőgépet érdemes kipróbálni?

Javasoljuk, hogy időrendi sorrendben haladjunk. Először jöhet a Book of Ra Classic, majd a Book of Ra Deluxe és Book of Ra Deluxe 6, utána pedig a Book of Ra Magic. Ezáltal látszódik fog mennyit fejlődött ez a nagyszerű nyerőgép.