A 8 legnépszerűbb Play’n Go nyerőgép

Play'n Go

A Play’n Go az egyik legismertebb online nyerőgépeket fejlesztő cég a világon. Már jelenleg is számos nagyszerű online nyerőgépet köszönhetünk nekik, és nem lehet tudni, hogy megint mivel rukkolnak elő. Egy biztos, hogy aki szereti az online szerencsejátékokat és azokon belül is a kaszinó játékokat, az biztosan ismeri a Play’n Go nyerőgépeket. Ha pedig mégsem így lenne, akkor a legjobb helyen jár, hiszen most bemutatjuk, a 8 legjobb és egyben legnépszerűbb Play’n Go által fejlesztett online nyerőgépet. Nézzük is meg melyek azok a Play’n Go nyerőgépek, amiket feltétlen ki kell próbálni?

Legújabb kaszinó bónuszok

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

A legjobb Play’n Go nyerőgépek ingyen

 • Court of Hearts
  Court of Hearts
 • Coywolf cash
  Coywolf cash
 • Rise of merlin
  Rise of merlin
 • Wild falls
  Wild falls
 • Merry Xmas
  Merry Xmas
 • Pimped
  Pimped
 • Cops N Robbers
  Cops N Robbers
 • Deuces wild mh
  Deuces wild mh

Rise of Merlin Play’n Go nyerőgép

Rengeteg rajongója van a Play’n Go által fejlesztett és közkedvelt Rise of Merlin online nyerőgépnek. Tudni kell, hogy a Rise of Merlin a játékmenetet tekintve nagyban hasonlít a népszerű Book of Ra Magic nyerőgépre. Ugyebár itt is 3 Scatter aktiválja a bónuszt, speciálisan kiterjedő szimbólummal, és további három Scatter megjelenése, plusz ingyenes köröket és szimbólumot eredményez.

Pimped online nyerőgép

A Play’n Go által megalkotott Pimped egy 5 tárcsás és 10 nyerővonalas online nyerőgép. Három Scatter megjelenése aktiválja a bónuszjátékot, amely során 5 ingyenes pörgetés a jutalmunk. A bónuszjáték folyamán megjelenő minden Scatter szimbólum további 2 ingyenes pörgetést nyújt.

Deuces Wild Póker nyerőgép

A Play’n Go által fejlesztett Deuces Wild egy igazán szórakoztató póker nyerőgép. A kezelése pofon egyszerű! Még egy kezdő játékos számára is könnyedén érhető. Előnye, hogy nagyban hasonlít a kocsmai póker nyerőgépekre. Talán ennek is köszönhető, hogy felkerült a legjobb Play’n Go nyerőgépek listájára.

Court of Hearts nyerőgép

Három random aktiválódó bónuszjátékkal és ingyenes pörgetésekkel vár mindenkit a népszerű Court of Hearts nyerőgép. Az igazi kaland akkor veszi kezdetét, ha három óra szimbólum jelenik meg a tárcsákon. Ebben az esetben 9 ingyenes pörgetést nyerünk, ahol megkaparinthatjuk a maximum 8500X-os főnyereményt is!

Wild Falls Play’n Go nyerőgép

A Wild Falls egy vadnyugati stílusú 5 tárcsás és 20 nyerővonalas Play’n Go nyerőgép. Érdekessége, hogy a játék folyamán a középső három tárcsára ládák eshetnek rá, amik wildként funkcionálnak. Ráadásul, ha mindhárom tárcsán megjelenik egy wild szimbólum, akkor kezdetét veszi a bónuszjáték. Ha pedig szerencsések vagyunk és a Gold Rush wild szimbólumok aktiválódnak, akkor akár 125X-ös szorzónk is lehet.

Cops N Robers

A Play’n Go gondolt a népszerű Cops N Robbers nyerőgép rajangóira, ezért megalkották a sajátjukat is. Egyértelműen ez is ingyenes pörgetéseket nyújtó online nyerőgép, rengeteg meglepetéssel. Nem is gondolná az ember, hogy mekkora kalandba lehet része, ha ezt a nyerőgépet választja. A kezelése nagyon egyszerű! A tét beállítása után a pörgetés gombbal indíthatjuk el a játékot.

Coywolf Cash

A CoyWolf Cash egy 5 tácsás és 20 nyerővonalas Play’n Go nyerőgép. A random módon megjelenő Mask Scatter Wild tárcsákat ad hozzá a játékhoz. Az ingyenes pörgetéseket akkor kaparintjuk meg, ha minimum 3 Totem szimbólum jelenik meg a tárcsákon. Azonban az ingyenes pörgetések közben megjelenő Mask Scatter, már szorzókkal bővített tárcsákat adhat hozzá a játékhoz.  

Merry Xmas

A karácsonyi nyerőgépek kedvelőire is gondolva a Play’n Go megalkotta a Merry Xmas nyerőgépet. Tipikus ünnepi hangvételű, 5 tárcsás és 15 nyerővonalas online nyerőgép, ahol balról jobba, jobbról balra és még a középső három tárcsán egyező szimbólumok is nyereményt érnek. A bónuszjátékban, pedig megnyerhetjük a tétünk 150X-ét is!