Cops N Robbers

Az új generációs Cops N Robbers egy 5 tárcsás és 9 nyerővonalas online nyerőgép. A Play’n Go egyik legsikeres nyerőgépének is tartják az általa nyújtott szórakoztató játék miatt. Bár tény, hogy csak 9 nyerővonallal rendelkezik, mégis magas nyereményeket kínál a játékosok számára. Érdekessége, hogy három Scatter szimbólum megjelenése esetén nem meghatározott számú ingyenes pörgetést kapunk. Ráadásul az ingyenes pörgetések alatt szerzett nyereményeket meg is duplázzák, ha az autós lövöldözés bónusz játékban nem kapnak el.

Hogyan nyerhetünk ingyenes pörgetés a Cops N Robbers nyerőgépen?

Mint ahogy fentebb már említettük, minimum 3 Scatter szimbólum, jelen esetben rendőrautó megjelenése szükséges az autós lövöldözés bónusz aktiválásához. Ha ez megtörtént, máris kezdetét veszik az ingyenes pörgetések. A bónusz játék folyamán, időnként irányt kell változtatni. Így próbálunk meglépni a rendőri intézkedés elől. Természetesen a bónuszban szerzett bármilyen nyeremény azonnal az egyenlegünkhöz adódik. Azonban, ha bónusz játékban még sikerül meglépni a rendőrök elől is, akkor nyereményünket megduplázzák.

Melyik szimbólum éri a legtöbbet?

Természetesen a Wild szimbólum éri a legtöbbet a Cops N Robbers nyerőgépen. Azért azt is jó tudni, hogy más nyerőgépektől eltérő módon a Wild szimbólummal megnyert nyeremények 2X-es szorzót is kapnak. Éppen ezért ezen a nyerőgépen az átlagosnál többet érnek a Wild szimbólumok.

2 Wild szimbólum 3 érme nyeremény

3 Wild szimbólum 30 érme nyeremény

4 Wild szimbólum 300 érme nyeremény

5 Wild szimbólum 3000 érme nyeremény

Milyen játékélményt nyújt a Cops N Robbers nyerőgép?

Összességében rendkívül szórakoztató nyerőgépről beszélünk. Ez már egy teljesen új generációs online nyerőgép. Egyáltalán nem hordozza magával az eredeti Cops N Robbers vonásait. Végülis érthető, hiszen teljesen eltér egymástól a két fejlesztő cég. Az eredeti, Cops N Robbers nyerőgépet ugyanis a Novomatic fejlesztette, ezt pedig már a Play’n Go. Mi úgy véljük mindkét nyerőgép nagyszerű. Azonban ha azt mondjuk haladni kell a korral, akkor érdemes kipróbálni az új Cops N Robbers nyerőgépet is. Hasonlóan, mint az új Mega Fortune Dreams is egy kifejezetten érdekes nyerőgép.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint