Cops N Robbers

Az új generációs Cops N Robbers egy 5 tárcsás és 9 nyerővonalas online nyerőgép. A Play’n Go egyik legsikeres nyerőgépének is tartják az általa nyújtott szórakoztató játék miatt. Bár tény, hogy csak 9 nyerővonallal rendelkezik, mégis magas nyereményeket kínál a játékosok számára. Érdekessége, hogy három Scatter szimbólum megjelenése esetén nem meghatározott számú ingyenes pörgetést kapunk. Ráadásul az ingyenes pörgetések alatt szerzett nyereményeket meg is duplázzák, ha az autós lövöldözés bónusz játékban nem kapnak el.

Hogyan nyerhetünk ingyenes pörgetés a Cops N Robbers nyerőgépen?

Mint ahogy fentebb már említettük, minimum 3 Scatter szimbólum, jelen esetben rendőrautó megjelenése szükséges az autós lövöldözés bónusz aktiválásához. Ha ez megtörtént, máris kezdetét veszik az ingyenes pörgetések. A bónusz játék folyamán, időnként irányt kell változtatni. Így próbálunk meglépni a rendőri intézkedés elől. Természetesen a bónuszban szerzett bármilyen nyeremény azonnal az egyenlegünkhöz adódik. Azonban, ha bónusz játékban még sikerül meglépni a rendőrök elől is, akkor nyereményünket megduplázzák.

Melyik szimbólum éri a legtöbbet?

Természetesen a Wild szimbólum éri a legtöbbet a Cops N Robbers nyerőgépen. Azért azt is jó tudni, hogy más nyerőgépektől eltérő módon a Wild szimbólummal megnyert nyeremények 2X-es szorzót is kapnak. Éppen ezért ezen a nyerőgépen az átlagosnál többet érnek a Wild szimbólumok.

2 Wild szimbólum 3 érme nyeremény

3 Wild szimbólum 30 érme nyeremény

4 Wild szimbólum 300 érme nyeremény

5 Wild szimbólum 3000 érme nyeremény

Milyen játékélményt nyújt a Cops N Robbers nyerőgép?

Összességében rendkívül szórakoztató nyerőgépről beszélünk. Ez már egy teljesen új generációs online nyerőgép. Egyáltalán nem hordozza magával az eredeti Cops N Robbers vonásait. Végülis érthető, hiszen teljesen eltér egymástól a két fejlesztő cég. Az eredeti, Cops N Robbers nyerőgépet ugyanis a Novomatic fejlesztette, ezt pedig már a Play’n Go. Mi úgy véljük mindkét nyerőgép nagyszerű. Azonban ha azt mondjuk haladni kell a korral, akkor érdemes kipróbálni az új Cops N Robbers nyerőgépet is. Hasonlóan, mint az új Mega Fortune Dreams is egy kifejezetten érdekes nyerőgép.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.