Merry Xmas

A Play’n Go ugyanazt a játékbeállítást használta, amelyet a Lady of Fortune -ben pazar megjelenésű játékot hozva létre, jelentős kitörési funkciók nélkül. A játék nagyon tetszetős, csak kissé hiányzik belőle az Xmas szelleme. Nem rendelkezik Jackpottal és összessségében nagyon nagy nyereménypotenciálja nincs. A grafikák részletesek beleértve a Mikulást, gyertyákat, harangokat, rénszarvasokat és édességeket. A díszítések közé tartoznak az íjak, az aranykeretek és a csecsebecsék is. Van néhány alapvető animáció, például pezsgő ajándékok és gőzölgő forralt bor. A zene viszint már egy általános Xmas típusú dallam.

Hogyan kell játszani a Merry Xmas nyerőgéppel?

A standard 15 soros Play’n Go beállítás is használatban van ezzel a játékkal. Az automatikus játék és a győzelem utáni gambling egyaránt szerepel a beállításban. Ahogy az várható volt, a Télapó maga a legjobb a szokásos szimbólumok közül ebben a játékban. Ezek közül 5 darab 2500 érmét kap, a 4 darab mindössze 250 érme. A rénszarvas a második legjobb szimbólum ebből 5 darab 1000 érme, a harmadik legjobb szimbólum a fadísz ez 5 darab 500 érmét ad. Ebben a játékban nincsenek játékkártya szimbólumok. A kisebb nyeremények harangokból, gyertyákból, borból és cukorkából származnak. A bónusz játék 3 ajándék szimbólum kipörgetésével aktiválható ami az 1. 3. és 5. tárcsán jelenhet meg, ha ez megtörtént csak válasszon egyet a 3 ajándék közül és már indul is a bónuszjáték. A játék közepes RTP-vel rendelkezik, ami mindössze 95,79%

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.