Court of Hearts

Egészen elképesztő 8500X-os maximum nyereménnyel vár mindenkit a Court of Hearts online nyerőgép. Egy valóban szórakoztató és kalandokkal teli játékban lehet részese azoknak, akik ezt a nyerőgépet választják. Random aktiválódó bónuszfunkciók, magas szorzóval rendelkező ingyenes pörgetések és több ezerszeres nyereményeket kínál a Court of Hearts nyerőgép. Számítógépről és mobilról is elérhető ez a Play’n Go által fejlesztett nyerőgépes játék.  

Hogyan kell játszani a Court of Hearts nyerőgéppel?

Első lépésként alul, a nyerőgép közepénél tudjuk beállítani a számunkra megfelelő tétet. Pörgetni pedig a jobb oldal található nagy zöld gombbal lehetséges. Ha szeretnék, akkor a zöld gomb mellett található kis narancssárga gomb segítségével automata játékot is aktiválhatunk. A játék folyamán random bónuszfunkciók is aktiválódhatnak egy tükör szimbólum megjelenésével. Ingyenes pörgetéseket pedig három óra szimbólum megjelenésével nyerünk. Az ingyenes játékok közben, minden egyes nyertes pörgetés emeli a nyereményünk szorzóját.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint