Book of Dead

Az úgynevezett könyves nyerőgépek, mint péládul a Book of Dead közkedveltek a kaszinó játékosok körében. Elegendő csak megemlíteni az első Book of Ra Classic nyerőgépet és máris tudjuk, hogy mire gondolunk. Általában elmondható, hogy ezeknél a nyerőgépeknél három vagy több könyv szimbólum megjelenése indítja el az ingyenes pörgetéseket, special expanding szimbólummal kiegészítve. Ez pontosan így van a Book of Dead nyerőgép esetében is. Azt azonban már sokan nem tudják, hogy a nyerőgép teljes neve: Rich Wilde and The Book of Dead. Továbbá azt sem, hogy sokan a Book of Dead nyerőgépet a Book of Ra második szériájának tartják, pedig egyáltalán nem az!

Oké, de hogyan kell játszani a Book of Dead nyerőgéppel?

A számunkra megfelelő tét beállítása után a kék gomb megnyomásával tudunk pörgetni. Ettől balra a max gombot találjuk, amivel egyetlen pillanat alatt a legnagyobb téten találjuk magunkat. Jobb oldalon pedig azt automata játékot tudunk beállítani. Ez lehet 10, 20, 50, 75 és 100 automata játék is. Ezt pedig a stop gomb megnyomásával tudjuk leállítani. Ahogy már fentebb is említettük a Book of Dead nyerőgépen, a magas nyeremények érdekében, azért szurkoljunk, hogy minél előbb három vagy több könyv szimbólum jelenjen meg. Ebben az esetben ugyebár 10 ingyenes pörgetést nyerünk egy kisorsolt special expanding szimbólummal. Aki még nem tudja, annak elmondjuk, hogy ez a szimbólum az ingyenes pörgetések folyamán kiterjed a teljes tárcsára, amelyiken megjelenik. Ezáltal pedig könnyedén rekord nyeremények szerezhetőek.

Valóban a legjobb Book of Ra alternatíva a Book of Dead nyerőgép?

Sajnálatos módon a számos országban nem elérhetőek a Book of Ra nyerőgépek. Ezekben az országokban, pedig talán éppen ezért egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a Book of Dead és a második szériája a Amulet of Dead nyerőgépek. Ez valahol érthető is, hiszen a játékmenetet tekintve teljesen megegyeznek. Bár a Amulet of Dead, azért még egy csavart is vitt a dologba, amivel még izgalmasabb lett. Szóval mi úgy véljük, hogy a könyves nyerőgépek mindig is a legjobb nyerőgépes játékok közé fognak tartozni.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.