Rich Wilde and the Amulet of Dead

Csak 18 éven felülieknek!

A Rich Wilde and the Amulet of Dead egy a Play’n GO által fejlesztett a Book of Dead nyerőgépre nagyban hasonlító nyerőgép. Érdekessége, hogy az ingyenes pörgetések mellett még a középső tárcsákon random Wild szimbólumok is megjelenhetnek. Egy teljes tárcsára kiterjedő wild szimbólum 2X-es, kettő 3X-os, és ha mindhárom középső tárácsán megjelennek, akkor 5X-os szorzóval rendelkező wildeket kapunk.

Hogyan működik az Amulet of Dead nyerőgép?

Mint ahogy számos más szabadjátékos nyerőgép esetében is, az igazi kaland akkor veszi kezdetét, ha három vagy több SCATTER szimbólum megjelenik a tárcsákon. Azonban más nyerőgépektől eltérő módon itt már, akkor is nyerhetünk nagyobb összeget, ha a középső tárcsákon szorzóval bővített kiterjedő wild szimbólumok jelennek meg. Ráadásul ezek a wildek még az ingyenes pörgetések folyamán is a segítségünkre lehetnek, hiszen minden más szimbólumok helyettesítenek, kivéve a SCATTERT. A legnagyobb értékkel a férfi szimbólum bír, amellyel a maximum 250.000 érmenyeremény nyerhető.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz150%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!