Mi az a Max Bigger Hits Feature?

Victorious Max nyerőgép

A Netent újítása, hogy némelyik nyerőgépet egy plusz funkcióval egészíti ki. Ez pedig nem más, mint a Max Bigger Hits Feature. Érdekessége, hogy ezek nyerőgépek továbbra is elindulnak a megszokott klasszikus módban, azonban egyetlen kattintással átválthatóak a Max Bigger Hits Feature változatra. Sőt, aki a klasszikus változatban indítja el, annak is felkínálja a nyerőgép az új modernebb Max Bigger Hits Feature módot. Ebben az esetben, bár ritkábbak lesznek a nyeremények, de azok sokkal többet érhetnek. Például, még az alap Secret of The Stones nyerőgépen a maximum nyeremény csak a tét 2500X –a, addig a Secret of The Stones Max típusnál már a 25000X -ét is megkaparinthatod. Tehát ennél a nyerőgépnél lényegében a téted növelése nélkül tízszer annyit nyerhetsz a funkció bekapcsolásával. Persze ott van az a tény is, hogy így ritkábbak lesznek a nyeremények, de úgy vagyunk vele, hogy megéri kipróbálni.

Hol találod a Max Bigger Hits Feature nyerőgépeket?

Honlapunkon elérhetőek a Secret of The Stones Max vagy a Victorious Max nyerőgépek. Ezek mindegyike nálunk megtalálható klasszikus módban is. Ahogy fentebb már említettük a nyerőgép betöltését követően egy pillanat alatt átállíthatóak a Max módozatra. Érdemes mindegyiket kipróbálni. Már csak azért is, mert a honlapunkon teljesen ingyen, kockázatok nélkül tesztelheted őket.

  • Victorious Max
    Victorious Max
  • Victorious
    Victorious
  • Secret of the Stones
    Secret of the Stones

Hogyan kell játszani a Max Bigger Hits Feature nyerőgépekkel?

A Max Bigger Hits Feature nyerőgépekkel teljesen úgy kell játszani, mint ha az eredeti klasszikus nyerőgépen pörgetnénk. Ezek lényegében teljesen megegyeznek az alap nyerőgéppel, csupán a megnyerhető nyeremények nagysága növekedett meg. Most tekintsük át, hogy pontosan mit értünk a nagyobb nyereményeken.

Klasszikus Secret of The Stones nyerőgép

Megnyerhető maximum nyeremény a téted 2500X-a

Klasszikus Victorious nyerőgép

Megnyerhető maximum nyeremény a téted 1500X-a

Secret of The Stones Max nyerőgép

Megnyerhető maximum nyeremény a téted 25000X-e

Victorious Max nyerőgép

Megnyerhető maximum nyeremény a téted 7000X-e

Mi a véleményünk a Max Bigger Hits funkcióról?

Bár a klasszikus módban valóban gyakrabban szerezhetőek nyeremények, addig a Max Bigger Hits Feature –ben sokkal nagyobb nyereményeket érhetsz el. Alapjában vége kifejezetten jó ötletnek találjuk. Hasonló ez mint a Buy Feature funkció a Netentől. Van, akinek beválik, másnak annyira nem lesz a kedvence. Mindenki saját döntése. Sok szerencsét!

0 Hozzászólás: "Mi az a Max Bigger Hits Feature?"