Victorious

Elsőre kissé furcsának tűnhet a Victorious nyerőgépen, hogy az indítását követően ki kell választanunk a játékmódot. Eláruljunk, hogy érdemes megfontolni a döntést. Ha a klasszikus Victorious nyerőgéppel akarunk játszani a classic módra kattintva máris abban találjuk magunkat. Ha azonban úgy érezzük bátrabbak vagyunk, akkor érdemesebb a nagy nyereményekre specializálódott Victorious Max nyerőgép változatot választani. Jogosan teszed fel a kérdést ez most mi? Ugye korábban kizárólag a Victorious nyerőgép volt. Annak egy újnak számító változata a Victorious Max Biggest Hist. Az alap játékon maximum a téted 1500X-át nyerheted meg, de azt gyakran. A másik változatban viszont, már a téted 7000X-ét, de azt értelemszerűen ritkábban.

Hogyan kell játszani a Victorious nyerőgéppel?

Az érmeérték és tét beállítása után a középen lévő zöld gombbal lehet pörgetni. A legfőbb cél, mint minden szabadjátékos nyerőgép esetében a Free Spins megkaparintása. Ehhez mindkét játéknál minimum az első három tárcsán, egymást követően kell megjelenniük a Free Spin szimbólumoknak. Ha ez sikerült a következő ingyenes pörgetéseket kaphatod.

Ingyenes pörgetések a klasszikus Victorious nyerőgépen:

3 Free Spin szimbólum esetén 15 ingyenes pörgetést nyersz 3X-os szorzóval

4 Free Spin szimbólum esetén 20 ingyenes pörgetést nyersz 3X-os szorzóval

5 Free Spin szimbólum esetén 25 ingyenes pörgetést nyersz 3X-os szorzóval

Ingyenes pörgetések a Victorious Max Bigger Hits nyerőgépen:

3 Free Spin szimbólum esetén 15 ingyenes pörgetést nyersz 6X-os szorzóval

4 Free Spin szimbólum esetén 20 ingyenes pörgetést nyersz 6X-os szorzóval

5 Free Spin szimbólum esetén 25 ingyenes pörgetést nyersz 6X-os szorzóval

Milyen játékélményt nyújt a Victorious nyerőgép?

A klasszikus Victorious nyerőgép is szórakoztató, de ezzel a Max változattal igazán feldobták a játékot. Javasoljuk, hogy mindkét változatot próbáld ki és saját magad dönts el, hogy melyik tetszik a legjobban. Akár jó ötlet lehet a játék folyamán változtatni a módozatokat. Lehet, hogy az egyik éppen nem szórakoztató a másik pedig sokkal jobban le fog kötni.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint