Victorious

Csak 18 éven felülieknek!

Elsőre kissé furcsának tűnhet a Victorious nyerőgépen, hogy az indítását követően ki kell választanunk a játékmódot. Eláruljunk, hogy érdemes megfontolni a döntést. Ha a klasszikus Victorious nyerőgéppel akarunk játszani a classic módra kattintva máris abban találjuk magunkat. Ha azonban úgy érezzük bátrabbak vagyunk, akkor érdemesebb a nagy nyereményekre specializálódott Victorious Max nyerőgép változatot választani. Jogosan teszed fel a kérdést ez most mi? Ugye korábban kizárólag a Victorious nyerőgép volt. Annak egy újnak számító változata a Victorious Max Biggest Hist. Az alap játékon maximum a téted 1500X-át nyerheted meg, de azt gyakran. A másik változatban viszont, már a téted 7000X-ét, de azt értelemszerűen ritkábban.

Hogyan kell játszani a Victorious nyerőgéppel?

Az érmeérték és tét beállítása után a középen lévő zöld gombbal lehet pörgetni. A legfőbb cél, mint minden szabadjátékos nyerőgép esetében a Free Spins megkaparintása. Ehhez mindkét játéknál minimum az első három tárcsán, egymást követően kell megjelenniük a Free Spin szimbólumoknak. Ha ez sikerült a következő ingyenes pörgetéseket kaphatod.

Ingyenes pörgetések a klasszikus Victorious nyerőgépen:

3 Free Spin szimbólum esetén 15 ingyenes pörgetést nyersz 3X-os szorzóval

4 Free Spin szimbólum esetén 20 ingyenes pörgetést nyersz 3X-os szorzóval

5 Free Spin szimbólum esetén 25 ingyenes pörgetést nyersz 3X-os szorzóval

Ingyenes pörgetések a Victorious Max Bigger Hits nyerőgépen:

3 Free Spin szimbólum esetén 15 ingyenes pörgetést nyersz 6X-os szorzóval

4 Free Spin szimbólum esetén 20 ingyenes pörgetést nyersz 6X-os szorzóval

5 Free Spin szimbólum esetén 25 ingyenes pörgetést nyersz 6X-os szorzóval

Milyen játékélményt nyújt a Victorious nyerőgép?

A klasszikus Victorious nyerőgép is szórakoztató, de ezzel a Max változattal igazán feldobták a játékot. Javasoljuk, hogy mindkét változatot próbáld ki és saját magad dönts el, hogy melyik tetszik a legjobban. Akár jó ötlet lehet a játék folyamán változtatni a módozatokat. Lehet, hogy az egyik éppen nem szórakoztató a másik pedig sokkal jobban le fog kötni.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz150%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!