Secret of the Stones

A Secret of the Stones 3 soros, 5 tárcsás online nyerőgép. Kétféle módban használható. A NETENT fejlesztői ezzel a két móddal kedveskednek nekünk, hogy vagy nagyobb nyerési vagy gyakori nyerési esélyekkel pörgessünk. Szimbólumai klasszikusan ász, király, dáma, bubi és 10 emblémák, illetve kőtáblára hasonlító szarvas, bagoly, bika, farkas és kígyó. Természetesen, mint sok másikon, a Secret of the Stones online nyerőgépen isvan Scatter és Wild szimbólum. Megannyi bónusz lehetőséggel, szorzóval rendelkezik, kifejezetten kedvelhető online nyerőgép. Secret of the Stones, avagy akövek titka, zenei aláfestése is erre utal. Indítás után egy kis figyelmeztető ablak jelenik meg, mely a különböző online nyerőgép módokra hívja fel a figyelmünket.

Hogyan kell játszani a Secret of the Stones nyerőgéppel?

Ahogy már szó volt róla, két különböző módban lehet használni a Secret of the Stones online nyerőgépet.Ezt a pörgetés gomb felett tudjuk átállítani. Alapállás a Classic (zöld) lehetőség, ezt lehet a Max (piros) módozatra kapcsolni.

Classic: gyakoribb nyeremények pörögnek ki, megszerezhetjük akár a x2 grátisz pörgetés szorzót is.

Max: nagyobb nyeremények potyognak az ölünkbe. Nagyobb az esély a Wild-re, magasabbak a kifizetések, többszörös akár x3 Free Spins.

De itt még nem állunk meg a grátiszok glédájában, a Secret of the Stones tele van plusz lehetőséggel. Főjáték során találkozhatunk a Scatter és Wild szimbólumokkal. Ha 3 vagy több Scatter jön elő, Free Spins-t kapunk. A Wild pedig a Scatter kivételével minden szimbólumot helyettesít.

És itt jön a bónusz csavar. A Free Spins funkció indulása előtt választani kell a 20 faragott kő közül, annyit, amennyi Scatter jellel nyertük az ingyen pörgetést (például: 4 Scatter=4 kő).

Nem állhatunk meg a grátiszok sorolásában. Mint említettük az online nyerőgép a Secret of the Stones jelentéseazt engedi sejtetni, hogy sok titok vár még ránk.

Nem lenne igazán izgalmas online nyerőgép, ha nem lennének benne rejtett bónuszok. Nézzük ezeket is:

  1. amíg az ingyenes pörgetés véget nem ér, a 2,4 tárcsákra terjed ki.
  2. további 2 vagy akár 10 ingyenes pörgetést ad, az eredeti Free Spins-hez
  3. további szorzókat ad, az alap egyszeri Free Spins-re
  4. wild jelekké válhat pörgetés során a bagoly vagy farkas szimbólum, de lehet, hogy mind a kettő át alakul.

Milyen játékélményt nyújt a Secret of the Stones?

Első ránézésre, egy visszafogott, letisztult online nyerőgépre gondolhatunk, a Secret of the Stones viszont nagyon izgalmas és sokféle bónusszal ellátott online nyerőgép. Több módban élvezhető, grátisz rengeteg. Egyszerű, de annál több nyerési lehetőséget fedezhetünk fel benne.  Ugye mondtam, hogy titokzatos lesz?

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.