Victorious Max

Kifejezetten érdekes a Victorious Max Bigger Hits nyerőgép, hiszen megjelenésében nem változott az elődjéhez képest. Ez nem is egy új, hanem inkább egy nagyobb nyereményeket kínáló változat. Ha megtekintjük a nyereménytáblázatot, akkor egyértelműen nyilvánvalóvá válik, hogy a nyeremények nagysága megnövekedett. Például, ha megnézzük a legnagyobb értékkel bíró szimbólumot az alap Victorious nyerőgéphez képest, itt több mint a háromszorosát érheti. Ráadásul a nyerőgép indításakor lehetőségük van a klaszikus Victorious nyerőgépet választani. Bármikor átléphetünk a klasszikus módba, vagy vissza a Victorious Max Bigger Hits változatba. Az utóbbi esetében nagyobb nyereményekre tehetünk szert, de ritkábban, még a klasszikus változatban gyakrabban, de kisebb összegeket kaparinthatunk meg.

Mekkora nyeremények várnak a Victorious Max Bigger Hits nyerőgépen?

A Victorious Max Bigger Hits nyerőgépen a tétünk 7000X-ét nyerhetjük meg. Az alap Victorious nyerőgép estében, bár gyakrabban, de csupán a tétünk 1500X-át vihetjük haza. Érdekes ez a változatok közötti ingázás. Kérdés, hogy éppen melyik válik be? Ugye az is elképzelhető, hogy amíg a Victorious Max Bigger Hits esetében nem járunk sikerrel, addig a klasszikus változatban többször is megnyernénk a tétünk 1500X-át. Talán emiatt érdemes is a játék folyamán változtatgatni a módozatokat.

Hogyan nyerhetünk ingyenes pörgetést a Victorious Max Bigger Hits nyerőgéppel?

Ez sem változott nagyban. Balról jobbra haladva egymást követően kell megjelenniük a Scatter szimbólumoknak az ingyenes pörgetések aktiválásához. Érdekessége, hogy a klasszikus Victorious nyerőgépnél azonnali pénznyereményt is ért a bónusz játék aktiválása, addig az új Victorious Max Bigger Hits esetében, ezért nem jár külön jutalom. Azonban maradt az ingyenes pörgetések közben megnyert nyeremények 6X-os szorzója. Ez pedig a megnövelt nyereménytáblát figyelembe véve nagyban segíteni fog a játék folyamán.

Érdemes a Victorious Max Bigger Hits nyerőgépet választani?

Szerintünk igen! Bár tény, hogy ritkábban, de nagyobb nyereményeket lehet megkaparintani. Éppen e miatt annyira szórakoztató még demó módban is. Bár az is tény, ha látjuk nem „ adja „, akkor lehet érdemes váltani a klasszikus módra. Ugyanis az is elképzelhető, hogy akkor az a módozat válik be.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint