Bemutatjuk a legnépszerűbb karácsonyi nyerőgépeket

Karácsonyi nyeőrgépek

A decemberi hónapokban mindenkinek igazi ünnepi hangulata van. Jellemzően ilyenkor már mindenhol csak karácsonyi dallamokat lehet hallani. Nézegetjük a kirakatokat. Tervezgetjük mit fogunk főzni? Kinek, milyen ajándékot vásárolunk? A vállalkozások ünnepi ruhákba öltöztetik a termékeiket, egyedi karácsonyi akciókkal várják a vásárlóikat. Talán ennek az elvárásnak próbáltak megfelelni a kaszinó játékok fejlesztői, mikor megalkották a karácsonyi nyerőgépeket. Ezek követik ezt az ünnepi hangvételt, mind megjelenésben és dallamokban is egyaránt. Most szeretnénk bemutatni néhány igazán népszerű karácsonyi nyerőgépet.

Magyarország legnépszerűbb karácsonyi nyerőgépei

 • Xmas magic
  Xmas magic
 • Merry Xmas
  Merry Xmas
 • Aloha! Christmas
  Aloha! Christmas
 • Santa vs Rudolf
  Santa vs Rudolf
 • Jingle Spin
  Jingle Spin
 • Secrets of Christmas
  Secrets of Christmas
 • Space christmas
  Space christmas
 • Taco Brothers Saving Christmas
  Taco Brothers Saving Christmas

Secret of Christmas karácsonyi nyerőgép

A Netent szoftvercég egyik legsikeresebb karácsonyi nyerőgépe a Secret of Christmas. A játékmenetét tekintve kifejezetten egyszerűnek mondható. Mint ahogy számos nyerőgép esetében, itt is minimum 3 vagy több Scatter szimbólum megjelenése szükséges az ingyenes pörgetések aktiválásához. Ha ez sikerül, akkor ennél nyerőgépnél 10 ingyenes pörgetést és választható karácsonyi ajándékokat nyerünk. Többek között ezek az ajándékok határozzák meg bónuszjátékban szerzett szorzóinkat és az egyéb bónusz funkciókat.

Space Christmas karácsonyi nyerőgép

Ünnepeljük a karácsonyt a világűrben!? Micsoda? Ezt kínálja számunkra az elképesztő Space Christmas nyerőgép. Egy rejtélyes, mindemellett kifejezetten izgalmas és kalandokkal teli játékban lehet részünk, ha ezt a nyerőgépet választjuk. A wild szimbólumok és az ingyenes pörgetések mellett, még Sticky Wilds és bónuszjáték is vár ránk ezen a nyerőgépen. Úgy véljük, aki kedveli a Sci-fi és az ünnepi nyerőgépeket, annak biztosan tetszeni fog a Space Christmas nyerőgép.  

Taco Brothers Saving Christmas

A Taco Brothers amúgy is egy közkedvelt nyerőgép. Ráadásul, azzal hogy elkészítették a karácsonyi változatát, még jobban népszerűbbé tették. Hasonlóan az alapjátékhoz a Taco Brothers Savming Christmas esetében is, az első a második és a harmadik tárácsán megjelenő páncélszekrény aktiválja a bónuszjátékot. Amiről elmondhatjuk, hogy nem meghatározott számú és akár 3X-al is megnyerhetjük. Cél, hogy a hősünket ne kapja el az börtönőr, ha pedig ez mégis megtörténne, akkor egyetlen csókkal kiszabadíthatja a szépséges leányzó.

Aloha! Christmas nyerőgép

Ahogy szokták is mondani: Aloha! Az Aloha! Chirstmas egy fantasztikus az Aloha! nyerőgép karácsonyi változata. A játék közben kellemes karácsonyi dallamok és az alapjátékhoz képest sokkal nagyobb nyeremények várnak ránk ezen a nyerőgépen. Ezt misem bizonyítja jobban a véletlen megjelenő szorzók és a válaszható ingyenes pörgetések. Ezáltal, akár 7X-es szorzóval rendelkező nyereményre is szert tehetünk. Bár tény, hogy az alapjáték is tökéletes, azért a karácsonyi változat sokkal izgalmasabbnak ígérkezik.   

0 Hozzászólás: "Bemutatjuk a legnépszerűbb karácsonyi nyerőgépeket"