Jingle Spin

Ha egyike vagy a sok EggOMatic nyerőgép rajongónak, akik már várták ennek a vidáman vicces slotnak a folytatását? Jó hír: a várakozásnak végre vége. Ismerd meg a Jingle Spins-t, a játék karácsonyi kiadását, ahol egy oldalsó kukta véletlenszerűen megjelenő tojásokat bocsát ki a játékablak tetején lévő szállítószalagra. Ezúttal láthatjuk, hogy a Papa Elf egy meglepetés kereket fordít a kuktát működtető kakas helyett, míg a kis segítők a szállítószalag helyett a meglepetés csecsebecséket előreviszik. Gyűjtsd össze a meglepetéseket, és amikor egy wild szimbólum jelenik meg ugyanazon a tárcsán, érmenyereményeket, wildokat terjeszthet és akár 50 ingyenes pörgetést is nyerhetsz.

Hogyan kell játszani a Jingle Spin nyerőgéppel?

A Jingle Spin 10 fizetési szimbólummal és egy wild szimbólummal rendelkezik, valamint négy különböző csecsebecsével, amelyek a játékablak tetején utaznak, amikor a meglepetéskeréken nyerik őket. Az alacsony fizetésű szimbólumok a széles körben használt 10-estől az A-ig, míg a prémium szimbólumok 5 karácsonyfa dekorációból állnak. A Wild szimbólum egy ajándékdoboz piros íjjal, amely minden szimbólumot helyettesít. A tárcsákon nincsenek scatter vagy bónusz szimbólumok, mivel az ingyenes pörgetéseket a meglepetéskerékből érkező csecsebecsék váltják ki. Ennek a közepes variancia játéknak az RTP-e meglehetősen nagylelkű 96,48%! A bónuszt 7-től egészen 50 pörgetésig lehet a Wild szimbólummal kiváltani és a bónuszjátékban ugyan ez mehet a végtelenségig. Bónuszjáték közben folyamatos ajándékok gyűlnek a szalagon így Wild szimbólum esetén garantált nyereményt kapsz. A Jingle Spin nyerőgép ugyanazokkal a fizetési mechanikákkal, vidám animációkkal és nyerési potenciállal rendelkezik, mint például a Flowers ,Fruit Shop és hasonlóan szórakoztató is. A grafika minősége megfelel annak a magas színvonalnak, amelyet az elmúlt években a svéd játékstúdiótól megszoktunk.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.