Secrets of Christmas

A Secrets of Christmas egy NetEnt nyerőgép, 5 tárcsával és 25 nyerővonallal. Elérhető asztali, mobil és tablet eszközön is, élvezd és fedezd fel, milyen különleges ajándékokat hozott neked ezúttal Santa. Nyerővonalanként csak a legmagasabb nyereményt fizeti ki. A tétsor nyeremények sorozatban fizetődnek ki a bal tárcsától a jobb tárcsa felé haladva. A legmagasabb érték szimbólum a harang, amely 1250x-szeresét fizeti. A Télapó a Wild szimbólum mind az 5 tárcsán megjelenik – a scatter kivételével minden szimbólumot helyettesít. Ami a zenét illeti, népszerű karácsonyi dallamok vegyesét hallgathatja.

Hogyan aktiválódik a bónusz a Secrets of Christmas nyerőgépen?

3 Scatter megjelenése elindítja az ingyenes pörgetések funkciót, ahol 10 ingyenes pörgetést kapsz. Mielőtt az ingyenes pörgetések megkezdődnek, 20 karácsonyi ajándékból választhatsz, hogy extrákat nyerj.Amikor a választásról van szó kicsomagolhatod a 2, 3, 4, 5 vagy 10 további ingyenes pörgetést, 1x vagy 2x szorzót, Wild tekercseket, amelyek minden ingyenes pörgetésnél a 2. és a 4. tárcsát lefedik. Szerintünk ez a legjobb kombináció: 2 extra wild, 2 wild tárcsa és egy 2x szorzót is kaphatsz. Ha sikerül az 1x és 2x szorzókat, akkor összesen 4x szorzó előnyeit élvezheted. A Secrets of Christmas karácsonyi témájú nyerőgép, de elég jó ahhoz, hogy egész évben vonzó legyen. Úgy gondoljuk, hogy a variancia középén van, potenciális nyereményekkel, amelyek akár 1425x-szeresét is kifizetheti egyetlen pörgetéssel. Reméljük, hogy jó voltál ebben az évben, és nyerhetsz egy zsák Mikulás érmét. Még annyi kell rólad tudni, hogy 96,7% RTP-vel rendelkezik, amely a közepes-és magas kategóriába tartozik.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.