Aloha! Christmas

Az Aloha! Christmas az Aloha nyerőgép karácsonyi változata, szorozókkal ellátott wild szimbólumokkal és választható MAX BIGGER HITS FEATURE szabadjátékkal. Korábban már bemutattuk a Netent által fejlesztett MAX BIGGER HITS FEATURE funkciót, amellyel bár ritkábban, de nagyobb nyeremények üthetik a markunkat. Például a Victorious nyerőgép esetében már az indításakor aktiválhatjuk ezt a funkciót, azonban Aloha! Christmas nyerőgépen sajnos nem. Kizárólag az ingyenes pörgetések megnyerése után van rá lehetőségünk.  

Hogyan kell játszani az Aloha! Christmas nyerőgéppel?

A játékmenet egyáltalán nem tér el az alap Aloha nyerőgéptől. Az Aloha! Christmas esetében is három vagy több SCATTER szimbólum megjelenése szükséges az ingyenes pörgetések megkaparintásához. Azonban miután ez sikerült ott válik érdekessé a játék. Dönthetünk úgy, hogy az alap 10 szabadjátékot kérjük 2X, 3X vagy 4X-es szorzókkal bővített wild szimbólumokkal, de választhatjuk a korábban már említett MAX BIGGER HITS funkciót is. Ha az utóbbi mellett döntünk, akkor bár csak 6 ingyenes pörgetést kapunk, de azt 4X, 5X és 7X-es szorzókkal bővített wildekkel. Ráadásul az ingyenes pörgetések száma mindkét esetben növekedik a bónuszjáték alatt megjelenő tengeri csillag szimbólumok segítségével.   

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.