Big Bass Bonanza nyerőgépek online

Big Bass Bonanza

Amikor az első Big Bass Bonanza nyerőgép megjelent senki sem gondolta volna, hogy ekkora sikernek fog örvendeni. Szó szerint mára már rajongó táborral rendelkeznek a Big Bass Bonanza nyerőgépek. Valahol érthető is, hiszen egy rendkívül szórakoztató és szerencsés esetben, olykor rekord nyereményeket is nyújtó nyerőgépekről beszélünk. Nem egy kaszinó streamer nyert már elképesztő összeget a Big Bass Bonanza nyerőgépek valamelyikén. Azt jó tudni, hogy ezeken a kaszinó játékokon, akár egy kisebb tét is elegendő lehet a magasabb nyereményekhez. Szóval, akik kedvelik az online nyerőgépeket és még nem tették, azoknak egyszerűen kötelezően ki kell próbálniuk a Big Bass Bonanza nyerőgépeket. Nézzük is meg mely Bonanza nyerőgépek érhetőek el a honlapunkon?

Legújabb kaszinó bónuszok

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

Ingyenes Big Bass Bonanza nyerőgépek

 • Big bass bonanza megaways
  Big bass bonanza megaways
 • Christmas big bass bonanza
  Christmas big bass bonanza
 • Bigger bass bonanza
  Bigger bass bonanza
 • Big bass bonanza
  Big bass bonanza

A klasszikus Big Bass Bonanza

Minden a klasszikus Big Bass Bonanza nyerőgéppel kezdődött. Bár előnye, hogy magas nyereményeket nyújthat, aki először játszik vele, annak bizonyára hamar fel fog tűnni, hogy elég nagy szerencse kell a bónusz aktiváláshoz. Ugyebár ez akkor történik meg, ha minimum 3 Scatter, jelen esetben hal szimbólum jelenik meg a tárcsákon. Azonban, ha szerencsések vagyunk és ennek ellenére 3-nál többet is sikerül megfognunk az növeli a megnyert ingyenes pörgetések számát. Alapesetben 3 Scatter 10, 4 darab már 15 és 5 Scatter már 20 ingyenes pörgetést ér. Az ingyenes pörgetések folyamán megjelenő horgász begyűjt minden érmenyereményt nyújtó szimbólumot. Ha adott számú horgász jelenik meg, akkor további ingyenes pörgetéseket és szorzókat nyerünk, ami akár elérheti a 10X-es nagyságot is.  

Big Bass Bonanza Megaways

Egy korábbi cikkünkben már részletesen bemutattuk a Megaways nyerőgépeket. Mikor először megtudtuk, hogy az alapból nagy nyereményeket ígérő Big Bass Bonanza nyerőgépnek megjelenik a Megaways változata, szó szerint leesett az állunk. A játék menete lényegében teljes mértékig megegyezik a klasszikus Big Bass Bonanzáéval, annyi eltéréssel, hogy további nyerővonalak állnak a rendelkezésünkre. Itt is hasonlóan a hal szimbólumok aktiválják a bónuszt. A Big Bass Bonanza Megaways nyerőgépen 3 Scatter 10, 4 darab már 15, 5 Scatter 20, és 6 pedig már 25 ingyenes pörgetést eredményez. Gondoljunk csak bele, hogy mekkora örömet okozna 25 ingyenes pörgetés a Big Bass Bonanza Megaways nyerőgépen?

Bigger Bass Bonanza

Egészen elképesztő a 96.71% kifieztési RTP-vel rendelkező Bigger Bass Bonaza nyerőgép. Kinézetében kicsit más, nem Megaways, de mégis több nyerővonallal rendelkezik, mint a klasszikus nyerőgép. Ráadásul a Bigger Boss Bonanza nyerőgépen megjelenő pénz szimbólumok azonnali pénznyereményt is érhetnek, ha elegendő szimbólum jelenik meg. A magas kifizetési küszöbnek köszönhetően az ingyenes pörgetések folyamán jellemzően magasabb értéket érő halak jelennek meg. Az ingyenes pörgetések száma a klasszikus nyerőgéphez hasonló módon alakul, 3 Scatter már 10 ingyenes pörgetést ér.

Christmas Big Bass Bonanza

Akik kedvelik a karácsonyi hangvételű nyerőgépeket, azoknak a figyelmébe ajánljuk a Christmas Big Bass Bonanza nyerőgépet. Korábban már bemutattuk a legnépszerűbb karácsonyi nyerőgépek, amelyek közé soroljuk a Christmas Big Bass Bonanza nyerőgépet is. Halk karácsonyi dallamok és a klasszikus Big Bass Bonanza nyerőgéppel megegyező játékmenet vár mindenki. Tapasztalataink azt mutatják, hogy talán ezen a nyerőgépen némileg könnyebb bónuszt fogni, mint a többi Big Bass Bonanza nyerőgépen. Azonban erre nem tudunk garanciát vállalni! Mindenkinek saját magának kell kitpasztalnia.