117.000 nyerővonallal várnak a Megaways nyerőgépek

Megaways nyerőgépek

Egészen elképesztő 117.000 nyerővonallal várnak az új Megaways nyerőgépek. Ez még nem minden, hiszen ebből adódóan a megnyerhető maximum nyereményed is elérheti a téted X50000-ét! Nem úgy mint a régi kocsmai nyerőgépeken esetében, ahol jackpot is a megtett tét maximum X200-a volt. Gondolok itt, példul a népszerű kockás nyerőgépekre, ahol 200Ft-os téten a jackpot mindössze 40.000Ft volt. Ennek vége! A techinka fejlődésével ugyanis megjelentek az online nyerőgépek. Az internet pedig folyamatosan új fejlesztésekre sarkalja a készítőket.

Azonban azt is el kell árulnunk, hogy aki életében először próbál szerencsét bármilyen Megaways, mint például a Who want’s to be a Millionaire Megaways nyerőgépen, az biztosan tátott szájjal fogja bámulni a játékot. Nem igazán érti, hogy most ezzel hogyan is kell játszani?! Pedig nem nehéz. Itt is vannak tárcsák és nyerővonalak, bónuszok és ingyenes pörgetések. Tény, hogy a Megaways nyerőgépek esetében nem minden pörgetés azonos nyerővonallal fejeződik be. A nyerővonalak száma az adott pörgetéstől függ.

Hogyan kell játszani a Megaways nyerőgépekkel?

Úgy mint minden más nyerőgéppel. Egyszerűen csak beállítjuk megfelelő a tétet és megnyomjuk a pörgetés gombot. Na jó, azért az ember tudni szeretné ” Mi fán terem a dió? ” ahogy szokták is mondani. Először is tudni kell, hogy a Megaways nyerőgépek esetében általában ( vannak kivételek ) nem 3, hanem 4 vagy akár több SCATTER megjelenése is szükséges az ingyenes pörgetések megszerzéséhez. Ez talán annak tudható be, hogy egy szerencsés ingyenes pörgetéssel valóban megnyerheted a téted X50000-ét is! Ami, valjuk be szép kis nyeremény! Továbbá ugye fentebb már említettem, hogy nem minden pörgetésnél van 117.000 nyerővonalunk. Inkább azt mondanám, hogy minden pörgetésnél megvan rá az esélyünk. Egyértelműen akkor nyerhetünk a legtöbbet, ha a maximum nyerővonallal minél több szimbólumot pörgetünk ki.

Példaként, íme 4 népszerű Megaways nyerőgép.

 • King of cats
  King of cats
 • Dragon born
  Dragon born
 • Beef lightning
  Beef lightning
 • Queen of riches
  Queen of riches

Általában elmondható a Megaways nyerőgépekről, hogy ha sikerült megnyerned az ingyenes pörgetéseket, akkor folyamatosan növekvő szorzót kapsz a bónuszjáték ideje alatt. Ezt úgy kell elképzelned, hogy ha mondjuk az első pörgetés nyereményt ért, akkor a következő már dupla szorzót kap. Ez a szorzó növekedés mindaddig tart még az ingyenes pörgetéseid el nem fogynak. Van olyan nyerőgép, ahol a szorzók száma a végelenbe is mehet. Azért az durva nem?

Hol találkozhatsz Megaways nyerőgépekkel?

Többek között nálunk. Az OnlineNyerogepek.hu honlapon számos Megaways nyerőgépet teljesen ingyen kipróbálhatsz. Garantáljuk, hogy nálunk nem fogsz veszíteni, mivel a honlapunkon valódi pénzes szerencsejátékra nincs lehetőség! Kizárólag a szórakoztatás a legfőbb célunk. Javasoljuk, hogy próbálj ki minél többet, hogy megismerd őket.

Képek: megawaysslots.com