A legjobb órás nyerőgépek online

Órás nyerőgépek

Az órás nyerőgépek előbb utóbb mindenkit elcsábítottak egy kis játékra. Általában szándékosan a pulthoz közel voltak beállítva, éppen ezért ha mást nem is, az aprót biztosan megkockáztatta az ember. Az órás nyerőgép nevet a tetején található óráról kapták. Ugyebár ott volt látható a jackpot összege, amit három óra szimbólum kötésben való megjelenésével lehetett megkaparintani. Ilyenkor „ durrant „ egy hatalmasat a nyerőgép, ami miatt olykor meg is ilyedt az embert, persze amellett örült a nyereménynek. Azonban a kocsmai órás nyerőgépeket sajnálatos módon időközben betiltották. Erről írtunk is korábban egy cikket. De játék nem állt meg! Nézzük meg jelenleg mely órás nyerőgépek érhetőek el online?

Kaszinó bónuszok online kocsmai nyerőgépekhez

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

Kocsmai nyerőgépek ingyen

 • Turbo4player
  Turbo4player
 • Classic dice 5 reels
  Classic dice 5 reels
 • Dice on fire
  Dice on fire
 • Mystery joker 6000
  Mystery joker 6000

Megújult a Double Dice órás online nyerőgép

Kezdjük is a legújabbal! Ugyebár a Double Dice nyerőgép volt az első órás nyerőgép. Csupán 3 tárcsával és 5 nyerővonallal rendelkezett. De ott volt az óra, amit egyszerűen imádtunk! Azonban most megszületett a legújabb változata. Bár itt már az óra szimbólumot kivették a Double Dice nyerőgépből, de helyette adtak plusz 2 nyerőtárcsát. Ezáltal 5 tárcsával megszületett a legújabb Double Dice kockás nyerőgép. Értelemszerűen 3 kocka szimbólum aktiválja a bónuszt, de az ingyenes pörgetések közben újból megnyerhetjük a bónuszjátékot, kockák megjelenésével.

Super Dice órás nyerőgép online

A Super Dice a kockás nyerőgépek második szériája. Talán a másik népszerű Fruit Run nyerőgéppel egy időben jelenhetett meg. Ugyebár fentebb már említettük, hogy a Double Dice volt az első változat. Bár maga a játékmenet nem változott, a Super Dice némi átalakításon esett át. Pontosabban egy plusz véletlenszerűen aktiválódó dupla szorzót kaptunk. A játék kezelése pofon egyszerű! A megfelelő tét beállítsa után a pörgetés gombbal veszi kezdetét a pörgetés. Mint ahogy a többi órás nyerőgépen, itt is 3 kocka szimbólummal nyerjük meg a bónuszt. Azonban, ha szerencsések vagyunk, aktiválódhat a dupla szorzó is. Sőt, még a jackpot 2-es szorzót kaphat!

Multi Dice a legkedveltebb órás nyerőgép

Kocka szimbólum, óra nyeremény és akár 5-ös szorzó! Ezek jellemzik a Multi Dice órás nyerőgépet. Ezen a nyerőgépen, akár az óra nyeremény is 5-ös szorzót kaphat! Egészen hihetettlen, de így van! A statisztikák azt mutatják, hogy jelenleg ez az egyik legkedveltebb órás nyerőgép. Érhető, hiszen a szorzóknak köszönhetően, már egészen alacsony téten is magas összeg nyerhető. Nem kell nagy tudósnak lenni, hogy kiszámoljuk, a szorzóknak köszönhetően, akár a megtett tétünk 1000X-e is megnyerhető a Multi Dice nyerőgépen.

Hol érhetőek el valódi pénzzel az órás nyerőgépek?

A kocsmai nyerőgépek megszűnése óta számos online kaszinó vette kínálatába az órás nyerőgépeket is. Többek között a hazai, legális online kaszinóknál is megtalálhatóak ezek a nagyszerű nyerőgépek. De hasonlóan szórakoztató online nyerőgépek érhetőek el például a GrandCasino.hu honlapján is. Azonban egy jó tanács! Tudjuk jól, hogy jók az órás nyerőgépek, de olykor érdemes mást is kipróbálni. Honlapunkon több mint 1600 nyerőgép tesztelhető teljesen ingyen, regisztráció nélkül. Például most mindenki figyelmébe ajáljuk a legújabb Book of Charms nyerőgépet, ami a Book of Ra és a Lucky Lady’s Charm kombinációja. Elképesztő egy játék!