Már elérhető a Fruit Run nyerőgép online?

Fruit Run nyerőgép

Akik még régen, pontosan 10 évvel ezelőtt betévedtek egy kocsmába, azok szinte biztosan találkoztak a Double dice játékgép mellett, a Fruit Poker, az Aladdin, Bank robbery vagy a népszerű Fruit Run nyerőgépekkel. Ezek azok a nyerőgépek, amelyek szinte állandó bútordarabként részei voltak a sörözőknek. Azonban a törvényi szabályozás miatt, sajnálatos módon, ezeken a játékokon kocsmákban, többé már nem kockáztathatjuk meg az aprópénzünket. Egy korábbi cikkünkben bemutattuk, hogy azóta a kockás nyerőgépek már elérhetőek online. Ezért úgy gondoltuk, hogy egy kis kutatómunkát végzünk és kiderítjük, hogy a Fruit nyerőgép is elérhető-e az interneten? Nem is gondoltuk, hogy milyen érdekes és egyben izgalmas lesz a kutatásunk eredménye.

Valódi pénzes játék

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

Fruit Run nyerőgép letöltése ingyen Pc-re

A keresgélésünk folyamán számtalan weblapot átnéztünk, ahol azt hirdetik, hogy Fruit Run letöltése PC-re ingyen. De sajnos egyetlen weboldalt sem találtunk, ahol valóban le lehetett volna tölteni az eredeti Fruit Run nyerőgép online változtát. Pedig egy jó pár felületet átnézünk! A Google Play áruházban a Fruit Run nyerőgéphez hasonló játégképek érhetőek el, mint például a Pub poker nyerőgép, amit például le is tölthetünk. Azonban ezek egyike sem az eredeti Fruit Run nyerőgép. Mi úgy tudjuk, hogy pár évvel ezelőtt egy programozó srác készített egy online Fruit Run nyerőgépet, de a kutatásunk folyamán, sajnos ezt sem sikerült megtalálnunk. Pedig állítólag az egy tökéletes online Fruit Run játékgép volt, gyümölcsökkel és a szokásos bónusszal.

Fruit Run nyeőrgép alternatíva

Mivel honlapunkon több mint 1600 nyerőgép érhető el, mi úgy véljük, hogy ha még nincs is Fruit Run nyerőgép a felületünkön, gyümölcsős kaszinó játékokat és egyéb kocsmai nyerőgépeket tudunk ajánlani. Ugye ennek a nyerőgépnek is a fő elemei a gyümölcsök voltak, mi pedig hasonló nyerőgépeket kínálunk a látogatóink számára. A honlapunkon elérhető nyerőgépek mindegyike regisztráció nélkül, azonnal indul. Azonban, ha valaki valódi pénzzel is szeretne szerencsét próbálni, akkor a partnerünknél a GrandCasino.hu-nál azt is könnyedén megteheti.

Kocsmai nyerőgépek: Aladdin nyerőgép, Pup poker nyerőgép, Bank robbery nyerőgép, Gyümölcskosár játékgép

A népszerű kocsmai nyerőgépek többsége már elérhető a honlapunkon. Ha mégsem számos alternatíva megtalálható. Ezért biztosak vagyunk benne, hogy nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő játékgépet. Legyen az Aladdin nyerőgép, Pub poker nyerőgép, a népszerű Bank robbery nyerőgép, vagy a Gyümölcskosár nyerőgép, garantált a szórakozás. Egyszerűen csak válaszd ki a számodra megfelelőt játékgépet és már indulhat is játék. Ha pedig időközben mégis elfogyna az ingyenes kredited a felület újratöltésével, máris folytathatod a játékot. Ez egy remek lehetőség, hogy tesztelhesd a népszerű kocsmai nyerőgépeket kockázatok nélül. Jelenleg is számtalan elégedett játékosunk van. Éppen ezért az általunk nyújtott nyerőgépek listáját folyamatosan bővítjük.

 • Game2000 deluxe
  Game2000 deluxe
 • Multifruit 81
  Multifruit 81
 • Fruit bonanza
  Fruit bonanza
 • Fruit Case
  Fruit Case