Akár 20.000X-es nyeremény a Book of Charms nyerőgépen

Book of Charms nyerőgép

Mikor először elindítottuk a Book of Charms nyerőgépet még nem gondoltuk mire számíthatunk. Egyrészt elképesztő, másrészt pofon egyszerű, amit a Realistic fejlesztői véghez vittek. Fogták a népszerű Book of Ra és a Lucky Lady’s Charm nyerőgépeket és egyetlen fantasztikus kaszinó játékot alkottak meg belőle. Az egészben az a legjobb, hogy a játék folyamán bármelyik nyerőgép által kínált bónuszt megnyerhetjük. Minimum három könyv szimbólum aktiválja a Book of Ra, ugyancsak három gömb pedig a Lucky Ladys Charm bónuszt. Ráadásul a meglévő bónuszok mellé, bármelyik bónusz pluszba is megnyerhető. Ezek alapján szerencsés esetben 165 ingyenes pörgetést és akár 20.000X-es főnyereményt is megkaparinthatunk! Nézzük is meg hogyan?

Legújabb kaszinó bónuszok

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

Akár 165 ingyenes pörgetés is nyerhető a Book of Charms nyerőgépen

Ha a Book of Ra bónusz pörgetés esetén, a gömb lesz a kibővülő szimbólumunk és az minden tárcsán megjelenik, akkor 165 ingyen pörgetést nyertünk. Ráadásul ez, akár többször is megnyerhető egyetlen bónuszjáték folyamán.

Hol próbálható ki a Book of Charms nyerőgép?

Na jó, nem húzzuk tovább az időt. A honlapunkon ide kattintva máris teljesen ingyenesen tesztelhető a Book of Charms nyerőgép. Mint ahogy más nyerőgépek esetében, nálunk a regisztráció itt sem szükséges. A játék teljesen díjmentes! Ha az egyenleg időközben elfogyott, az oldal frissítésével máris feltöltődik. Fontos tudni, hogy a honlapunkon a Book of Charms nyerőgép mellett, többek között a Book of Ra nyerőgéppel is nosztalgiázhatunk, ha akraunk.

Mekkora összeg nyerhető a Book of Charms nyerőgépen?

A főnyeremény a megtett tétünk 20.000X-e lehet a Book of Charms nyerőgépen. Ezek alapján, például 50-os téten 1.000.000Ft, de már 1000Ft-os téten, akár 20.000.000Ft is nyerhető. Valljuk be őszintén nem sok nyerőgép létezik, amelyen ekkora összeget kaparinthatunk meg egyetlen pillanat alatt.

Még a bónuszjáték is megvásárolható?

Igen, néhány kaszinóban a tétünk 100X-os díjárét cserébe, azonnal aktiválhatjuk bármelyik kiválasztott bónuszt a Book of Charms nyerőgépen. Ha pedig igazán szerencsések vagyunk, az ingyenes pörgetések közben, bármelyik nyerőgép által nyújtott, további bónusz pörgetéseket is nyerhetünk.

Milyen RTP értékkel rendelkezik?

Ugyebár a RTP érték határozza meg, hogy mennyi esélyünk van nyerni egy adott nyerőgépen. Ez minél közelebb van a 100%-os értékhez, annál jobb. Például a kocsmai nyerőgépek esetében ez az érték általában 60% körül mozgott. A Book of Charms nyerőgép esetében ez kaszinótól függően 90,32%, 94,33% vagy 96,38% lehet. Éppen ezért érdemes jó kaszinót választani!

Hol játszható valódi pénzzel a Book of Charms nyerőgép?

Tudomásunk szerint már számos online kaszinóban elérhető a Book of Charms nyerőgép. Azonban fontos, hogy kizárólag csak megbízható oldalon próbáljuk ki valódi pénzzel. A valódi pénzes játék már nagyban eltér a szórakozástól. Fokozott óvatosságra intünk mindenkit a kaszinó választása esetén!