Itt vannak a kezdőknek ajánlott kaszinó játékok

Kaszinó játékok kezdőknek

Egy teljesen kezdő kaszinó játékos számára még fejtörést okozhat, hogy melyik kaszinó játék a legmegfelelőbb számára, egyáltalán hogyan kezdjen el játszani? Ezen szeretnénk most segíteni. Részletesen bemutatjuk a legális online szerencsejátékok világát, a kaszinóba történő regisztrációt, az első befizetést, a legjobb kaszinó játékokat, majd a nyereményfelvétel folyamatát. Segítségünkkel még egy valóban teljesen kezdő kaszinó játékos is könnyedén átléphet a kezdeti nehézségeken.

Hogyan kell regisztrálni a kaszinóba?

Első lépésként ide kattintva regisztráljunk a kaszinóba. Ha véletlen elakadnánk, akkor azonnali segítséget kérhetünk az online ügyfélszolgálattól. A regisztráció folyamán meg kell adni a személyes adatainkat. Fontos, hogy minden adatunknak valódinak kell lennie, ellenkező esetben nem fogadják el a regisztrációt. Ezt követően a személyes okmányaink másolatát fel kell tölteni a kaszinó felületére. Miután ez megtörtént rövid időn belül értesítést kapunk, hogy a kaszinó számlánk már aktív és kezdeményezhetjük az első befizetést.

Ajánlott kaszinó bónuszok kezdőknek

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan tudunk befizetni a kaszinóba?

Az általunk javasolt kaszinóba jelenleg kétféle módon tudunk befizetni. Az első a banki átutalás, amelyet nem ajánlunk, mivel akár 24 órát is igénybe vehet a tranzakció. A másik megoldás a bankkártyás feltöltés. Ez az adatok megadása után azonnali egyenlegfeltöltést biztosít. Sőt, ha az első befizetéskor OTP SimplePay fiókot is nyitunk, akkor többször az adatokat már nem kell megadnunk. A minimális befizetés a kaszinóba csupán 2500Ft, de érdemes minimum 5000Ft-ot befizetni, mert erre azonnal jár a 100%-os feltöltési bónusz és a 100 ingyenes pörgetés ajándékba.

Hogyan igényelhető a nyeremény?

Ha a regisztráció folyamán helyes adatok lettek megadva, akkor a nyereményfelvétel zökkenőmentesen szokott lezajlani. Jellemző, hogy a kaszinók kérik igazolni a befizetéskor használt eszközt. Bankkártyás feltöltés esetén le kell fényképezni a bankkártya mindkét oldalát, természetesen a titkos kódot letakarva. Ezen kívül, pedig általában mindig kérnek egy havi bankszámlakivonatot, ezáltal ellenőrzik a megadott bankszámla meglétét. A kifizetés általánban 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Kezdőknek melyik kaszinó játékok ajánlottak?

Aki még életében nem játszott kaszinóban, annak elsőre rémisztő lehet a hatalmas játék kínálat. Tudjuk, hogy így van, hiszen egy online kaszinóban akár több ezer kaszinó játék is megtalálható. Azonban tudni kell, hogy nem minden játék egyformán működik. Vannak az egyszerűbb nyerőgépek, de akadnak a bonyolultabb Megaways, vagy Feature Buy nyerőgépek, kaszinó játékok is. Most bemutatjuk melyeket érdemes először kezdőként kipróbálni a kaszinóban.

 • Starz megaways
  Starz megaways
 • The Dog House
  The Dog House
 • Magic of the ring deluxe
  Magic of the ring deluxe
 • Aztec Gold Megaways
  Aztec Gold Megaways

Magic of The Ring Deluxe

Aki szereti a Gyűrűk Ura című trilógiát annak biztosan elnyeri a tetszését a Wazdan játékszolgáltató által kínált szabadjátékos nyerőgép. Egyáltalán nem kell megijedni a kezelése pofon egyszerű. Ide kattintva a nyerőgép új ablakban demó módban elindul, szóval tesztelni is lehet. Ez egy 5 tárcsás 20 nyerővonalas nyerőgép, ahol a legkisebb tét 60Ft, a legnagyobb 20.000Ft. A maximálisan megnyerhető nyeremény a legnagyobb téten 100.000.000Ft.  A számunkra megfelelő tét beállítása után a pörgetés gombbal veszi kezdetét a játék. A fő célunk, hogy három scatter megjelenésével ingyenes pörgetéseket nyerünk speciálisan kiterjedő szimbólummal. Ez azt jelenti, hogy a bónusz játék megnyerése után egy szimbólumot sorsol ki a nyerőgép, amely ha az ingyenes pörgetések folyamán megjelenik, akkor a teljes tárcsára kiterjed.

The Dog House

Aki szereti a kutyákat annak biztosan kedvence lesz a Pragmatic Play által fejlesztett 5 tárcsás és 20 nyerővonalas ugyancsak szabadjátékos nyerőgép. A legalacsonyabb tét 60Ft, a maximum tét 30.000Ft. A legmagasabb téten megnyerhető maximum nyeremény pedig 112.500.000Ft. Annyi eltérés van a korábban bemutatott nyerőgép és a The Dog House között, hogy itt a három Scatter megjelenése után 7 pörgetést nyerünk úgynevezett tapadó szorzókkal ellátott wildekkel. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden wild, ami az ingyenes pörgetések folyamán megjelenik az a bónusz játék végéig a helyén marad, letapad. Ha kedvet kaptál a játékhoz ide kattintva demó módban máris kipróbálhatod.

Starz

Ugyancsak a Pragmatic Play által fejlesztett Starz egy új modernebb nyerőgép, amely bizonyos esetekben, akár 117.649 nyerővonalat is nyújthat a játékosok számára. Ezt a gyakorlatban úgy kell elképzelni, hogy minden egy pörgetést követően egy véletlenszerű sorsolás zajlik a háttérben, amely meghatározza, hogy az adott pörgetés hány nyerővonalat kap. A legalacsonyabb tét 60Ft, a maximum pedig 30.000Ft. A legmagasabb téten elérhető nyeremény összege elképesztő 350.000.000Ft! Hasonlóan a fentebb említett nyerőgépekhez itt is minimum 3 scatter szimbólum szükséges a bónusz játék aktiválásához. Ráadásul a The Dog House nyerőgéphez hasonlóan a Starz nyerőgépen is tapadó wildek okozhatnak hatalmas meglepetéseket. Ide kattintva máris ingyenes kipróbálható demó módban.

Majestic Megaways

Szándékosan utoljára hagytuk a Feature Buy nyerőgépek bemutatását. Ezek egy teljesen más játékélményt nyújtanak, ami olykor hatalmas veszélyeket rejthet, főleg egy kezdő számára. Példaként a Majestic Megaways nyerőgépet hoztuk. Hasonlóan a korábban bemutatott megaways nyerőgépet, itt is szerencsés esetében 117.649 nyerővonalunk lehet. Ezen a nyerőgépen a legalacsonyabb tét 60Ft, a maximum tét csupán 900Ft. A 900Ft-os legnagyobb téten a főnyeremény 40.500.000Ft! Azonban itt nem kell megvárnunk még kipörög a bónuszjáték, mert egyetlen kattintással megvásárolhatjuk. Azonban ez hatalmas veszélyeket rejthet Önmagában. Ugyanis elképzelhető, hogy a megvásárolt bónuszjáték nem hoz nyereményt, és újból meg újból megvásárolják a játékosok. Ettől függetlenül az is elképzelhető, hogy ezáltal robbant bankot akár egy kezdő játékos is. Szóval, indulhat a móka? Kattints ide és pörgess! 🙂