Kaszinó bónusz: 100.000Ft + 100 ingyenes pörgetés

Kaszinó bónusz

A kaszinó bónuszok népszerű ajánlatok, amelyek segíthetnek, hogy többet játszhatunk miközben növeljük a nyerési esélyeinket. Szeretnénk figyelmedbe ajánlani partnerünk 100.000Ft + 100 ingyenes pörgetés kaszinó bónuszát, amely egy nagyszerű lehetőség új és tapasztalat játékosok számára is egyaránt. A bónusz aktiválásához minimum 5000Ft-os befizetés szükséges. Erre kapunk egy 150%-os bónuszt + 100 ingyen pörgetés az egyik népszerű online nyerőgépre. Az ingyenes pörgetések pedig további esélyeket kínálnak a nyereményre, anélkül, hogy további befizetést kellene eszközölni.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

A kaszinó bónusz megforgatási feltétele:

A bónusz nyereményeinek kiváltásához a játékosoknak teljesítenie kell a tétrakási feltételt. A tétrakási feltétel a kaszinó bónusz összegének meghatározott szorzója, amelyet a játékosnak meg kell tennie a nyeremény kiváltásához. A 100.000Ft + 100 ingyenes pörgetés kaszinó bónusz esetében a tétrakási feltétel 40 szeres. Az ingyenes pörgetések nyereményei esetében a tétrakási feltétel 20 szoros.

Hogyan tudsz könnyedén és gyorsan befizetni?

A legegyszerűbb a bankkártyás befizetés. Ha pedig az első befizetés közben létrehozol egy OTP SimplePay fiókot, akkor a további befizetések gyorsan végrehajthatók. Nem kell minden egyes traznzakció megkezdése előtt újból beírni a bankkártya adatait. Ezek után szinte egyetlen kattintással befizetést kezdeményezhetünk a kaszinóba.

Melyik nyerőgépeken használható fel a bónusz?

A 100.000Ft-ig terjedő 150%-os bónusz a kaszinóban található valamely nyerőgépen felhasználható. Azonban a 100 ingyenes pörgetés mindig csak a kijelölt nyerőgépre érvényes. De az ingyenes pörgetésekből nyert összeget, már ugyancsak bármelyik nyerőgépen kockára tehetjük. Szóval, összességében van nincs akadálya, hogy a fent említett bónuszból bárki bankot robbantson.

 • John hunter and the quest for bermuda riches
  John hunter and the quest for bermuda riches
 • John hunter and the mayan gods
  John hunter and the mayan gods
 • Great rhino deluxe
  Great rhino deluxe
 • Great Rhino Megaways
  Great Rhino Megaways
 • John hunter and the book of tut
  John hunter and the book of tut
 • John hunter and the tomb of the scarab queen
  John hunter and the tomb of the scarab queen
 • John hunter and the aztec treasure
  John hunter and the aztec treasure
 • Great Rhino
  Great Rhino