Aztec Gold Megaways

Kalandozzunk el egy kicsit az aztékok világába és próbáljunk szerencsét egy kifejezetten népszerű nyerőgépen. Ez nem más, mint az Aztec Gold Megaways nyerőgép. Aki nem ismerné a Megaways nyerőgépeket, azoknak eláruljuk, hogy egyetlen pörgetéssel, akár 117.649 nyerővonalunk is lehet. Ezáltal nem meglepő, hogy sokan kedvelik ezeket a nyerőgépeket. Azonban az Aztec Gold Megaways kissé eltér az átlagos Megaways nyerőgépektől.

Milyen játékot nyújt az Aztec Gold Megaways nyerőgép?

Az Aztec Gold Megaways nyerőgép rendelkezik a Megaways játékokra jellemző zuhatag funkcióval. Ami röviden annyit jelent, hogy a nyereményt képző szimbólumok eltűnnek, és helyükre újak érkeznek. Azonban a bónuszjátéka már eltér az átlagostól. Az Aztec Gold Cash Respin funkció aktiválásához 5 vagy több Sun Disc Scatter szükséges. Ha ez sikerült, bár csupán 3 ingyenes pörgetést kapunk, de az mindaddig újraindul, még további Scatterek érkeznek. Minden egyes Scatter nyereményszorozót ad. Ráadásul, ha egy adott tárcsán csak Scatterek találhatóak, akkor a tárcsa összes nyereménye, megszorzásra kerül a tetején látható szorzóval. Jackpotot, pedig akkor nyerünk, ha a bónuszjátékban valamelyik tárcsán megjelenik. Ennek köszönhetően, akár többszörösen is megnyerhetjük a jackpotokat.  

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.