Blood Suckers

Jelen esetben az 5 tárcsás, 3 soros Blood Suckers online nyerőgéppel ülünk szemben, melyet a NETENT fejlesztőinek köszönhetünk. Hát mit ne mondjak, első találkozásra nevéhez hűen (vérszívók) ijesztő, ám annál szimpatikusabb játékkal találkozunk. Meg kell jegyeznem, hogy nagyban hasonlít a Blood Lust nyerőgépekhez. Ez is Wild, Scatter és természetesen Free Spins-el tarkított online nyerőgép, illetve egy igazi vámpír pusztító Bónuszjáték is elő jön benne.

Hogyan kell játszani a Blood Suckers nyerőgéppel?

Minden apró, de számunkra fontos tét- és játékbeállítás után, kezdjünk is el pörgetni a Blood Suckers online nyerőgéppel. Először nézzük végig a szokásos szimbólumok értékét és jelentését, ezen a nem szokványos nyerőgépen. A Wild ikon, a Bónusz és Scatter jelen kívül minden szimbólumot helyettesít. Ha 2 vagy több Scatter szimbólum pörög ki a tárcsákra, akkor nyereményben részesülünk, lehet ez a fő vagy már az ingyen pörgetés során. Ha például 3 Scatter szimbólum jelenik meg akkor a tét 4x kapjuk meg, 4 Scatter-nél 25x, de 5 Scatter-nél már százszorosát. Hogyan juthatunk Free Spins-hez vagyis ingyen pörgetésekhez? Ezt akkor érjük el, ha 3 vagy több Scatter jel jelenik meg, ilyenkor 10x Free Spins a nyereményünk, és ez akkor is így van, ha épp már a grátisz pörgetésekben jelenik meg a kombináció, akkor is további 10x ingyen lehetőséget kapunk a pörgetésre.

Fentebb említettem a vámpíros bónuszjátékot. Ez akkor aktiválódik, ha egy aktív nyerővonalon 3 vagy több Bónusz szimbólum jelenik meg. Ha ezt elértük, akkor koporsókkal övezve, egy kriptába kerülünk. Ugye milyen rejtélyes? De nincs még vége… Fel kell tárni a koporsókat, és meg kell ölni a vámpírokat, minden legyőzött vámpír után random nyereményeket kapunk. Ezen bónusz játék akkor ér véget, amikor megjelennek a denevérek.

Milyen játékélményt nyújt az Blood Suckers?

Egyszerű maga a játék ám mégis izgalmakkal teli játékélményt nyújt. Semmi bonyolult funkció vagy figyelni való nincs a Blood Suckers online nyerőgépen, egyedül csak az, hogy mikor indulhatunk vámpírokra vadászni, ezzel is növelve a nyereményünket. Elsőre kicsit ijesztő lehet, maga a megjelenése a zenei aláfestéssel, de szerintem összességében szerethető online nyerőgép.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint