Arabian Nights

A NETENT-nek köszönhetően megismerkedhetünk az 5 tárcsás, 10 nyerővonalas Arabian Nights online nyerőgéppel, mellyel akár a Jackpotot is bezsebelhetjük. Megjelenését tekintve, egyszerű, jól kezelhető és abszolút átlátható felülettel rendelkezik. Nevéből adódó szimbólumokkal látták el, és szokásos módon az Arabian Nights online nyerőgépen is megjelennek a Scatter és Wild szimbólumok és természetesen a Free Spins funkciók.

Hogyan kell játszani az Arabian Nights online nyerőgéppel?

Lássuk, hogyan is kell a roppant egyszerű Arabian Nights online játékgéppel játszani? Bár semmi bonyolult nincs benne, igazából, csak lesni kell a nyereményeket, mikor mit pörgetünk éppen. Nézzük meg először is az ingyenes pörgetések hogyan működnek? Egész jó grátisz pörgetéseket kapunk, ha három vagy több Scatter jel jelenik meg bárhol. Egészen pontosan 15db Free Spins a nyereményünk ilyenkor. Az ingyen pörgetés, vagyis a Free Spins során a nyeremények összeadódnak a fő játék nyereményével, de azt is érdemes tudni, hogy e funkció alatt a nyeremények meg triplázódnak kivéve ha Jackpot nyeremény van. Bár ezt gondolom senki nem bánja, hisz a megnyerhető Jackpot azért mégis csak egy nagy nyeremény, aminek összege ráadásul folyamatosan emelkedik.

Szimbólumokra vissza kanyarodva, mint minden hasonló online nyerőgépnél, úgy az Arabian Nights-nál is a Wild jel minden szimbólumot helyettesít kivéve a Scatter-t. A Wild szimbólumokkal megjelenő nyerősorok duplán fizetnek. És ha már a Wild-ről beszélünk, talán a legfontosabb, hogy ha a fő játék során, vagy akár a Free Spins során, 5 db Wild jelenik meg akkor az JACKPOT-ot eredményezi. A Jackpot aktuális összegét az online játékgépünk jobb felső sarokban láthatjuk, mely emelkedik minden egyes megjátszott tétnél. Értékét euróban látjuk, de természetesen ezt átváltják, ha olyan szerencsések vagyunk, hogy ki pörgetjük. 

Milyen játékélményt nyújt az Arabian Nights?

Egyszerű és mégis nagyszerű? Igen! Talán ilyen röviden is meg lehet fogalmazni, hisz tényleg a személyünkre szabva, a számunkra megfelelő tét- és játékbeállítások után, csak pörgetni és figyelni kell, hogy milyen nyeremények hallanak az ölünkbe és még inkább a zsebünkbe. Jól grafikázott, jó nyerési arányú online nyerőgép az Arabian Nights.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint