Hogyan nyerhetünk online nyerőgépeken?

Nyerőgépek

Kezdjük azzal, hogy a honlapunkon kizárólag demó módban érhetőek el a nyerőgépek. Tehát nálunk nem nyerhetsz valódi pénzt! Ebben a cikkben viszont bemutatjuk, hogyan növelheted az esélyeidet engedéllyel rendelkező online kaszinókban található nyerőgépeken. Először is tisztáznunk kell, hogy az online nyerőgépek is a szerencsejátékok közé tartoznak, ebből kifolyólag 100%-os tipp nem létezik. Azonban van egy-két olyan jó tanács, amiket ha megfogadsz, akkor biztosan hasznodra lesznek.

Csak azzal a pénzzel játssz, amit nem sajnálsz!

Talán ez az egyik legfontosabb alapszabály, ha bármilyen online szerencsejátékról is beszélünk. Oké, de meddig számít játéknak? A pszichológusok szerint például addig, amíg nem jövedelemszerzésként gondolunk a szerencsejátékra. Folyamatosan nem az jár az eszünkben, hogy bár csak játszhatnék. Ha úgy érezzük, hogy kezdünk túlzásba esni, akkor aktiváljuk a kaszinókban elérhető időszakos Önkizárást. Így bármennyire is szeretnénk tovább játszani a megadott ideig nem lesz rá lehetőségünk.

Melyik nyerőgépet válasszam?

Azzokkal a nyerőgépekkel érdemes játszani, amelyeknek magas az úgynevezet RTP száma. Ezzel a számmal határozzák meg a nyerőgépek nyerési esélyeit. Például, van amelyik nyerőgépen ez az érték 98%. Ezeket a számokat általában megtalálod a nyerőgépek leírásában. Ez nem azt jelenti, hogy biztosan nyerni fogsz, de sokkal több az esélyed egy olyannal szemben aminek csak mondjuk 70%. Másik szempont lehet olyan nyerőgépet választani, ami közkedvelt. Ilyennek például a Buy Feature nyerőgépek, ahol azonnal meg is vásárolhatod a bónusz játékot. De érdekesek lehetnek a Max Bigger Hits Feature nyerőgépek is, ahol bár ritkábban, de magasabb nyereményekre tehetsz szert.

 • Who Wants to Be a Millionaire Rush
  Who Wants to Be a Millionaire Rush
 • Who Wants to be a Millionaire Megapays
  Who Wants to be a Millionaire Megapays
 • Aztec Gold Extra Gold Megaways
  Aztec Gold Extra Gold Megaways
 • Aztec Gold Megaways
  Aztec Gold Megaways


Nem vagy szerencsés? Nézz vissza később!

Az online nyerőgépek azért is olyan fantasztikusak, mert az interneten folyamatosan cserélődnek a játékosok. Akár az is elképzelhető, hogy egy adott nyerőgépen több mint 1000 ember játszik egyszerre. Lehet, hogy este 7 órakor nem vagyunk szerencsések, de 8 órakor már megnyertük a főnyereményt. Éppen ezért ne kapkodjunk! Ha úgy érezzük az adott időszakban „ nem adja „, akkor fogjunk magunkat és lépjünk ki, majd nézzünk vissza később.

Folyamatosan kísérjük figyelemmel a kaszinók bónuszait!

Nem elég csak a kaszinóktól kapott e-mail és sms üzeneteket figyelni, még akkor is lépjünk be a kaszinó számlánkra, ha mondjuk, jelen esetben nem kaptunk semmit. Ez azért jó, mert bizonyos esetekben a kaszinó szándékosan nem küld ki promóciós anyagokat, ezzel mérsékeli a játékosoknak kiosztott bónuszokat. Vannak olyan bónuszok, amiket például csak azok kapnak meg akik beléptek a számlájukra és igényelték azt.


Tudni kell megállni!

Nem titok! Örökké nem nyerhetünk! Sokan ott hibáznak, hogy sosem elég! Nyer egy szép kis summát, de addig játszik, hogy a végén elveszíti még a befizetett pénzét is. Fontos! Ha a befizetett összegünk többszöröse a kaszinó számlánkon van, akkor állj, ne játszunk tovább! Vegyük fel a nyereményünket vagy nézzük vissza másnap!