Aztec Gold Extra Gold Megaways

Az Aztec Gold Megaways második szériája, a Feature Buy funkcióval kiegészített Aztec Gold Extra Gold Megaways nyerőgép. Egy korábbi cikkünkben már bemutattunk a Feature Buy funkciót. Ennek előnyeit és a kockázatait is! Ettől függetlenül úgy véljük, hogy kifejezetten jót tett ez a frissítés az Aztec Gold Megaways nyerőgépnek. Bár, így is népszerű volt, de ezzel az új funkcióval kiegészülve, biztosak vagyunk benne, hogy még közkedveltebb lesz.

Mivel nyújt többet az Aztec Gold Extra Gold Megaways?

Kezdjük azzal, hogy a Feature Buy funkción kívül még aktiválhatjuk az Extra Gold-ot is, amellyel már 4 Sun Disc Scatter megjelenése esetén kezdetét veszi a bónusz. Ugyebár alapesetben, ehhez 5 kellene. Az Aztec Gold Extra Gold Megaways nyerőgép másik érdekessége, hogy Mystery szimbólumok jelenhetnek meg a tárcsákon, amik bármilyen szimbólummá átalakulhatnak, kivéve Wild vagy Scatter. Visszatérve a Feature Buy funkcióra, ez sem az átlagosnak mondható. Két lehetőségünk van. Kérhetjük véletlenszerű nyerővonalakkal a bónuszjátékot, de aktiválhatjuk, garantált maximum Megaways-el is, ami egyértelműen nagyobb esélyt biztosít.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.