A legújabb kaszinó játékok ingyen

Kaszinó játékok ingyen

Honlapunkon bárki számára elérhetőek a legújabb kaszinó játékok ingyen. Kínálatunkban megtalálható többek között, a Book of Ra és a Lucky Lady’s Charm nyerőgépek kombinációja, az új Book of Charms nyerőgép. Emelett ingyen pörghethetünk az új Millionaire Rush nyerőgépen, vagy fogadhatunk a zöld 0-ra az European Roulette Pro kaszinó játékon is egyaránt. Aki még nem tette, annak feltétlen érdemes kipróbálnia ezeket az új kaszinó játékokat. Mint ahogy fentebb már említettük a regisztrációval sem kell bajlódni, hiszen nálunk az összes kaszinó játék, egyetlen gombnyomással azonnal indul. Csak válaszd ki a számodra szimpatikus kaszinó játékot, kattints az indítás gombra és máris indulhat a szórakozás!

Ingyenes bónuszok a kaszinó játékokhoz

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

Ingyenes kaszinó játékok regisztráció nélkül

 • Magic stars 9
  Magic stars 9
 • Butterfly lovers
  Butterfly lovers
 • Neon city
  Neon city
 • Black horse deluxe
  Black horse deluxe
 • Lucky 9
  Lucky 9
 • 9 tigers
  9 tigers
 • Sonic reels
  Sonic reels
 • Reel hero
  Reel hero

Book of Charms kaszinó játék ingyen

Egy korábbi cikkünkben már részletesen bemutattuk az új Book of Charms kaszinó játékot, amely a Book of Ra és a Lucky Lady’s Charm nyerőgépek kombinációjából született meg. Egyetlen nyerőgép, amelyben mindkét nyerőgép bónuszaival nyerhetünk. Három könyv szimbólum megjelenésével 10 ingyenes pörgetést nyerünk, speciálisan kiterjedő szimbólummal, három gömb pedig 15 szabad játékot aktivál háromszoros szorzóval. Sőt, bármelyik bónusz megnyerhető egy már aktív bónusz esetén is. Ennek köszönhetően, akár 165 ingyenes pörgetés is ütheti a markunkat.

Millionaire Rush ingyen kaszinó játék

A Millionaire Rush nyerőgép által megérkezett a Millionaire nyerőgépek negyedik szériája. Aki valaha játszott már bármelyik Millionaire nyerőgéppel az nagyon jól tudja, hogy mikre képesek ezek a kaszinó játékok. Például a legelső Millionaire nyerőgépen a megnyerhető maximum nyeremény a megtett tétünk 50.000X-e! Elképesztő egy főnyeremény nem? A Millionaire Rush még ennél is többre képes! Akár azonnali több ezerszeres nyeremények, bónuszjátékkal kiegészítve. A legjobb az egészben, hogy ezért csak pörgetni kell, hátha szerencsések leszünk?

European Roulette Pro ingyenes játék

Akár 50.000Ft-os téttel is játszható az European Roulette Pro kaszinós játék. Akik kedvelik a roulett játékokat, azoknak biztosan tetszeni fog ez a játék. Bár nem egy élő roulett játékról beszélünk, ettől függetlenül igazán szórakoztatónak mondható. Nagy előnye némelyik roulettel ellentétben, hogy a Netent által fejlesztett European Roulette Pro mobilon is tökéletesen megjelenik. Ezáltál, bárhol és bármikor szerencsét próbálhatunk általa. Vajon mikor sikerül nagy téten eltalálni a zöld 0-át?

Online kaparós sorsjegyek ingyen

Bár a köztudatban még mindig a lottózókban vásárolható sorsjegyek az elfogadottak, azért már egyre többen próbálgatják az online kaparós sorsjegyeket is. Honlapunkon lehetőséget biztosítunk, hogy regisztráció nélkül teljesen ingyen, korlátlan demó egyenleggel tesztelhesse bárki az online kaparós sorsjegyeket. Ráadásul, ezeknél még a csuklónk sem fárad el, hiszen egyetlen gombnyomással azonnal megtudjuk, hogy nyertünk-e vagy sem! Vajon kinek lesz milliós nyereménye?