Melyek a legjobb online kaszinós játékok?

Kaszinós játékok

Amikor kaszinós játékokról beszélünk egyeseknek a roulett, míg másoknak a Black Jack, de a többségnek inkább a nyerőgépek ugranak be egyből. Még 12 évvel ezelőtt szinte bármelyik helyi kocsmában, kaszinóban elérhetőek voltak ezek a játékok, mára a nagyobb városokat kivéve, csak online találhatjuk meg a kedvenceinket. A törvényhozók így határoztak! Nekünk ezt sajnos el kell fogadnunk. De a játék nem állt meg! Az online kaszinós játékok pedig folyamatosan fejlődnek! Naponta jobbnál jobbak születnek meg a világhálón! Nézzük is meg jelenleg, melyek a legjobb online kaszinós játékok?

Legújabb kaszinó bónuszok

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

Wazdan nyerőgépek, a már közismert kaszinós játékok

Az egyik legnépszerűbb kaszinós játékok táborába tartoznak a Wazdan nyerőgépek. Ezek közül kiemelnénk a Book of Magic, Burnin Reels, Black Horse Deluxe nyerőgépeket. Velük már korábban találkozhattnál kaszinókban is. A nyerőgépek kezelése pofon egyszerű! A megfelelő tét és vonalak beállítása után, azonnal kezdetét veheti a játék. Honlapunkon lehetőség nyílik ingyenesen tesztelni a Wazdan nyerőgépeket. Partnerünknél a GrandCasino-nál, pedig valódi pénz is nyerhető ezeken a nyerőgépeken.

European Roulette, a kaszinós játékok Atyja

A roulette egy teljesen másik világba csábít el minket. Ahol, persze számít a szerencse is, de azért már használhatjuk a különféle roulett trükköket, tippeket is. Korábban, még pár évvel ezelőtt az internet telis-tele volt mindenféle tuti tippel, amelyek nagy részéről utólag persze kiderült, hogy átverés. Azt a tényt ugyanis el kell fogadni, hogy a roulett is egy szerencsejáték! Azért, hogy segíthessük, a honlapunkon korlátlanul tesztelhető, többek között az European Roulett. Partnerünknél, pedig még valódi is nyerhető általa.

Black Jack, amihez csak a 21-es kell!

Szerintünk nem létezik olyan ember, aki életében legalább egyszer ne játszott volna már Black Jack-et. A játék lényege egyszerű! Cél, hogy a leosztást követően közelebb legyünk a 21 –hez mint az osztó. Ha ez sikerült, akkor megdupláztuk a tétünket. Tény, akár 19-re is kérhetünk lapot, mert ugyebár az Ász 1-es értékkel is bírhat, de az nagyon rizikós próbálkozás. Mint ahogy a fentebb említett online kaszinós játékok, a Black Jack is korlátlanul tesztelhető a honlapunkon. A partnerünknél, pedig valódi pénz is nyerhető ezzel a nagyszerű játékkal.