Super Dice nyerőgépen bedurrant a 750.000Ft-os óra

Super Dice jackpot

Nem is volt annál felemelőbb érzés, mint mikor ” bedurrant az óra ” a Super Dice kockás nyerőgépen. Ráadásul jelen esetben mindezt a maximum, 5000Ft-os téten tette. Ennek pedig a jutalma egy 750.000Ft-os azonnali nyeremény volt.  Aki nem ismerné, annak eláruljuk, hogy ezt a nyerőgépet pontosan 10 évvel ezelőtt, szinte bármelyik kocsmában megtalálhattuk. Azonban sajnos a törvényi szigorítások miatt, mára ez már nem lehetséges.

Valódi pénzes játék

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

Super Dice nyerőgépen óra nyeremény

Milyen játék a Super Dice nyerőgép?

Mint ahogy fentebb már említettük a Super Dice nyerőgép korábban egy kocsmai nyerőgép volt. A kezelése felettébb egyszerűnek bizonyult. A megfelelő tét beállítása után egy piros gomb megnyomásával pörgethettünk. A nyerőgép mindössze 3 tárcsával és 6 nyerővonallal rendelkezett. A nyereményeket a szokásos gyümölcs szimbólumok, kötésben való megjelenése eredményezte. A legtöbbet a 7-es, legkevesebbet pedig a cseresznye szimbólum érte. A bónuszjáték akkor aktiválódott, ha a három tárácsán kocka szimbólumok jelentek meg. Ebben ez esetben a korábban már említett piros gomb megnyomásával tudhattuk meg, hogy hány ingyenes kört nyertünk? Ez minimum 1, maximum 6 lehetett. Ha pedig kivillant a dupla szorzó a nyerőgép bal oldalán, akkor minden nyereményünk megduplázódott. Jackpotot, pedig akkor nyerhetünk, ha kötésben három óra megjelent, ami hatalmas durranással járt. Ezért is mondták a nagy játékosok, hogy ” bedurrant az óra „.

Elérhető a Super Dice online nyerőgép?

Igen. Az internet rohamos fejlődésének köszönhetően, már számos online kaszinóban megtalálható a Super Dice online nyerőgép. Ez az a kockás gép, amit már régóta keresnek a kocsmai nyerőgépesek. Eláruljuk, hogy nem kell tovább keresgélni, mert mostanra megérkezett a Super Dice online. A játék szinte teljesen megegyezik a kocsmai Super Dice nyerőgéppel. Egyetlen extra sajátossága van, hogy bárhol és bármikor szerencsét próbálhatunk rajta. Hasonlóan, mint a Double Dice nyerőgéppel, ezzel is játszatunk a mobilról is.