Danger High Voltage

A Danger High Voltage a Big Time Gaming által fejlesztett online nyerőgép. A cég közkedvelten készít rock együttesek zenéjére nyerőgépeket. Vegyük például a The Final Condown nyerőgépet, aminek jelenleg is hatalmas sikere van. Jelen esetben sincs ez másképp, hiszen a híres amerikai Electric Six együttes 2003-ban debütált sláger ötlete adta a Danger High Voltage nyerőgépet.

Hogyan kell játszani a High Voltage nyerőgéppel?

A Danger High Voltage egy 6 tárcsárcsával és 4 sorral rendelkező online nyerőgép, amely 4096 módon tud nyereményt fizetni. A játék tartalmaz 2 féle kiterjesztett wildot, amelyek a 2-es és az 5-ös tárcsákon jelennek meg. Azonban csak abban az esetben aktiválódnak, ha valamihez tudnak kötni. A Wild Fire és a Wild  Electricity minden szimbólumot helyettesít, ráadásul a Wild Electricity még az adott nyereményt meg is szorozza 6-tal.

Hogyan nyerhetünk ingyenes pörgetést?

Csupán 3 Scatter megjelenése esetén aktiválódik a bónuszjáték. Ilyenkor 2 féle bónuszjáték közül választhatunk. A High Voltage Free Spins 15 ingyenes pörgetést kínál számunkra, ami valjuk be nem kevés. A Gates of Hell Free Spins, pedig a pokol kapuját nyitja ki számunkra, ahol 66X-os nyereményt is megkaparinthatunk.

High Voltage Free Spins

A High Voltage Free Spins esetében a Wildok megjelenhetnek a 2-es és az 5-ös tárcsákon, hasonlóan, mint a normál játék esetén. Abban az esetben, ha egy Wild megjelenik, lentről indulva, felfelé haladva,11X, 22X, 33X, 44X, 55X, 66X-os szorzót kaphatunk. Ezek nagysága attól függ, hogy hol állítja meg a játék a szorzót. Természtesen a legjobb a 66X-os szorzó, ami azért szép kis összeget hozhat egyetlen pörgetésből. Azonban fontos tudni, hogy abban az esetben lehetséges a szorzó aktiválása, ha valamilyen szimbólumhoz tud kötni. Ráadásul, további 15 ingyenes pörgetés is ütheti a markunkat, ha a bónuszjáték során újra lejön a 3 Scatter szimbólum.

Gates of Hell Free Spins

Most pedig nézzük meg a másik bónuszjátékot a Gates of Hell Free Spinst. Igen jól látod ez a pokol kapuja, még a neve is félelmetes nem? Nos, a bónuszjáték során Sticky Wildot kapunk, ami annyit takar, hogy először is a játék kiválaszt nekünk egy szimbólumot. Ha ez megjelenik a 2-es és az 5-ös tárcsákon, akkor wild lesz belőle és minden szimbólumot helyettesít és ott is marad a játék végéig. Kezdésnek az ingyenes pörgetések során 7-et pörgethetünk. Azonban abban az esetben, ha tárcsákon kigyűlik a 4 wild, akkor további 3 ingyen pörgetést kapunk. A maximum ingyenes pörgetés 19 lehet, ebben a bónuszjátékban.

Szimbólumok értéke a Danger High Voltage nyerőgépen

Beszéljünk kicsit a szimbólumokról, mi mennyit fizet a Danger High Voltage nyerőgépen? A 9-es 0,4x-et fizet,a 10-es 0.5x-et, a J illetve Q egyformán 0.75x-et. A K és az A egyformán 1,25x-et. A prémium szimbólumok a szendvics és a discogömb 1,5x-et a harang 5x-et és végül a koponya, ami a játéban a legjobb szimbólum 25x-et. A sima játék során a maximum nyeremény 10800x-et nyerhetünk. A bónuszjáték során 15746x-et kaphatunk, ami valjuk be nem kevés összeg, még ha kis téten is játszunk.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.