Twin Spin

Mit kell tudnod a Twin Spin nyerőgépről?

A NETENT fejlesztők, egy nagyon vidám, dallamos, színes és egyben roppant egyszerű online játékgépet fejlesztettek. A Twin Spin egy 5 tárcsás és 243 nyerővonalas online nyerőgép. Bár a megszokodtól eltérően sok nyerővonallal rendelkezik, azért mégsem egy Megaways nyerőgép. Szimbólumai a régi nyerőgépekről már ismerősek lehetnek. Römi kártyalapról átvett 9, 10, J, Q, K, A, melyek kiegészülnek cseresznyével, haranggal, BAR jellel, 7-es és egy gyémánt szimbólummal és az elhagyhatatlan Wild emblémával. Kifizetési értékük az említett sorrendben emelkedik. Az indítógomb alatti kis pluszjellel azonnal be tudjuk állítani, a gyors pörgetést, és az automata játékot is. Utóbbi lehetőségnél 50 pörgetést tudunk automatán indítani, ha többet szeretnénk, akkor a Twin Spin online nyerőgép menüjében ezt megtehetjük. Itt állíthatjuk be még a hangot, a tétet, illetve találunk bővebb ismertetőt a Twin Spin online nyerőgépről.

De kezdjünk is neki…..

Hogyan kell játszani a Twin Spin nyerőgéppel?

Ennél egyszerűbb online nyerőgépet nem is találhattunk volna. Mint ahogy máskor is, tét és akár automata játék beállítás után elkezdhetünk játszani a Twin Spin online nyerőgéppel. El se tudjuk téveszteni az indítását, melyet egy nagy pörgetés gomb szolgáltat.

 Minden pörgetésnél minimum 2 tárcsa egyesül és dupla lesz, de bármennyi összekapcsolódhat, akár mind az öt is, ez egy grátisz funkció a Twin Reel.

Véletlenszerűen jelenik meg a Wild szimbólum pörgetés közben, az első tárcsa kivételével bárhol kipöröghet, és minden jelet helyettesít.

3 vagy több ugyanolyan szimbólum egymás mellett egy nyerőkombináció. Ezt meg tudjuk duplázni, ha 2 szimbólum van egy tárcsán még pluszban.

Milyen játékélményt nyújt a Twin Spin?

Egyszerű és nagyszerű a Twin Spin online nyerőgép. Színes, nincs benne bonyodalom, de mégis van benne kedvünkre való bónusz funkció. Az online nyerőgép felülete alatt, jól látható az egyenlegünk és a megtett tét. Minden úgy van a Twin Spin online nyerőgépen, hogy nagy kedvvel pörgethessünk rajta újra és újra, magas nyerőirányokkal.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint