Twin Spin

Mit kell tudnod a Twin Spin nyerőgépről?

A NETENT fejlesztők, egy nagyon vidám, dallamos, színes és egyben roppant egyszerű online játékgépet fejlesztettek. A Twin Spin egy 5 tárcsás és 243 nyerővonalas online nyerőgép. Bár a megszokodtól eltérően sok nyerővonallal rendelkezik, azért mégsem egy Megaways nyerőgép. Szimbólumai a régi nyerőgépekről már ismerősek lehetnek. Römi kártyalapról átvett 9, 10, J, Q, K, A, melyek kiegészülnek cseresznyével, haranggal, BAR jellel, 7-es és egy gyémánt szimbólummal és az elhagyhatatlan Wild emblémával. Kifizetési értékük az említett sorrendben emelkedik. Az indítógomb alatti kis pluszjellel azonnal be tudjuk állítani, a gyors pörgetést, és az automata játékot is. Utóbbi lehetőségnél 50 pörgetést tudunk automatán indítani, ha többet szeretnénk, akkor a Twin Spin online nyerőgép menüjében ezt megtehetjük. Itt állíthatjuk be még a hangot, a tétet, illetve találunk bővebb ismertetőt a Twin Spin online nyerőgépről.

De kezdjünk is neki…..

Hogyan kell játszani a Twin Spin nyerőgéppel?

Ennél egyszerűbb online nyerőgépet nem is találhattunk volna. Mint ahogy máskor is, tét és akár automata játék beállítás után elkezdhetünk játszani a Twin Spin online nyerőgéppel. El se tudjuk téveszteni az indítását, melyet egy nagy pörgetés gomb szolgáltat.

 Minden pörgetésnél minimum 2 tárcsa egyesül és dupla lesz, de bármennyi összekapcsolódhat, akár mind az öt is, ez egy grátisz funkció a Twin Reel.

Véletlenszerűen jelenik meg a Wild szimbólum pörgetés közben, az első tárcsa kivételével bárhol kipöröghet, és minden jelet helyettesít.

3 vagy több ugyanolyan szimbólum egymás mellett egy nyerőkombináció. Ezt meg tudjuk duplázni, ha 2 szimbólum van egy tárcsán még pluszban.

Milyen játékélményt nyújt a Twin Spin?

Egyszerű és nagyszerű a Twin Spin online nyerőgép. Színes, nincs benne bonyodalom, de mégis van benne kedvünkre való bónusz funkció. Az online nyerőgép felülete alatt, jól látható az egyenlegünk és a megtett tét. Minden úgy van a Twin Spin online nyerőgépen, hogy nagy kedvvel pörgethessünk rajta újra és újra, magas nyerőirányokkal.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.