Legacy of Dead

A Legacy of Dead a Book of Ra nyerőgépek egyik legnépszerűbb alternatívája. Ez a Play’n GO által fejlesztett 5 tárcsás és 10 nyerővonalas nyerőgép mindre képes, amire a Book of Ra nyerőgépek. Sőt, még annál is többre. Egy szintet lépve, inkább már a Book of Ra Magic nyerőgépre hasonlít a játékmenete alapján ez a fantasztikus nyerőgép.

Hogyan működik a Legacy of Dead nyerőgép?

A Legacy of Dead egy úgynevezett szabadjátékos nyerőgép. Azon belül is a SPECIAL EXPANDIG szimbólumokat kínáló nyerőgépek táborába tartozik, mint a Book of Ra. Az igaz kaland akkor kezdődik, ha három vagy több SCATTER szimbólum megjelenik a tárcsákon. Ebben az esetben 8 ingyenes pörgetést nyerünk egy kiválasztott SPECIAL EXPANDING, magyarra fordítva kiterjedő szimbólummal. Ez azt jelenti, hogy ha az ingyenes pörgetések folyamán a kisorsolt szimbólum megjelenik, akkor az kiterjed a teljes tárcsára.  Ráadásul a Legacy of Dead nyerőgép esetében, ha az ingyenes pörgetések folyamán újból három vagy több SCATTER szimbólum jelenik meg, akkor további 8 ingyenes pörgetést kapunk +1 SPECIAL EXPANDING szimbólummal a meglévő mellé. Ezáltal, akár az összes szimbólum kiterjedővé válhat az ingyenes pörgetések folyamán.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.