Fruit Shop

Vidám és egyszerű online nyerőgépet alkotott meg a NETENT a Fruit Shop esetében. 5 tárcsás és 15 nyerővonalas felületen működik. Kinézetre igazán klasszikus nyerőgépnek mondható egy modernebb grafikai köntösben. Szimbólumait nézve megjelennek a römi kártyáról jól ismert ikonok, 10-től az A-ig, illetve egy kicsit nyári hangulatot idéző gyümölcs szimbólumok is. De nem szabad megfeledkezni a közkedvelt Wild-ról sem.

Hogyan kell játszani a Fruit Shop nyerőgéppel?

Ne kezdjünk bele, a játékbeállításokba, hiszen a Fruit Shop online nyerőgép esetében is ez a szokásos módon történik. Sokkal inkább tekintsük át, hogyan is kell játszani ezzel a vidám és nagyon egyszerű online nyerőgéppel. Az égvilágon semmit nem kell figyelni rajta, csak azt mikor mennyi ingyen pörgetést kapunk, mellyel a nyereményünket tudjuk növelni. Nincsenek bonyolult kombinációk, a gyümölcs és kártyalap ikonokon kívül csak egy Wild szimbólum van, mely minden más szimbólumot helyettesít és 2x szorzót az a nyerővonalon lévő nyereményre. De azért nem lenne élvezhető egy online nyerőgép, ha nem tudnánk Free Spins-t nyerni, ez a Fruit Shop esetében sem maradt el.

Akkor kapunk ingyenes pörgetéseket, ha megegyező gyümölcs szimbólumok érkeznek a nyerővonalra és ráadásul 2x szorzóval fizet. A szilva, citrom, narancs és dinnye szimbólum esetben is ha 3 darab érkezik egy vonalra akkor ingyenes pörgetést kapunk, ha 4 jönne össze akkor 2x Free Spins a nyereményünk, ha pedig 5 akkor a legmagasabb számú grátisz pörgetéseket kapjuk azaz 5x pörgethetünk ingyen. A cseresznye esetében a Free Spins számok ugyan így alakulnak, annyi különbséggel, hogy ott már 2db megegyező szimbólumnál is kapunk egy darab ingyenes pörgetést.

Nem csak a fő játék alatt gyűjthetünk be Free Spins-eket, hanem maga az ingyenes pörgetés során is. Gyümölcs szimbólumoknál a megnyerhető ingyen pörgetések száma ugyanaz, mint a fő játék során, de a Free Spins játék alatt már az összes szimbólummal nyerhetünk grátisz pörgetést.

Milyen játékélményt nyújt a Fruit Shop?

Nagyon szerethető és tetszetős online nyerőgép a Fruit Shop. Vidám kinézetemellett az egyszerűsége az, ami megfogja az embert. Őszintén elmondhatjuk, hogy a tét beállításon kívül semmire nem kell koncentrálnunk, csak arra, hogy épp mennyi ingyenes pörgetést kapunk.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint