Fruit Shop

Csak 18 éven felülieknek!

Vidám és egyszerű online nyerőgépet alkotott meg a NETENT a Fruit Shop esetében. 5 tárcsás és 15 nyerővonalas felületen működik. Kinézetre igazán klasszikus nyerőgépnek mondható egy modernebb grafikai köntösben. Szimbólumait nézve megjelennek a römi kártyáról jól ismert ikonok, 10-től az A-ig, illetve egy kicsit nyári hangulatot idéző gyümölcs szimbólumok is. De nem szabad megfeledkezni a közkedvelt Wild-ról sem.

Hogyan kell játszani a Fruit Shop nyerőgéppel?

Ne kezdjünk bele, a játékbeállításokba, hiszen a Fruit Shop online nyerőgép esetében is ez a szokásos módon történik. Sokkal inkább tekintsük át, hogyan is kell játszani ezzel a vidám és nagyon egyszerű online nyerőgéppel. Az égvilágon semmit nem kell figyelni rajta, csak azt mikor mennyi ingyen pörgetést kapunk, mellyel a nyereményünket tudjuk növelni. Nincsenek bonyolult kombinációk, a gyümölcs és kártyalap ikonokon kívül csak egy Wild szimbólum van, mely minden más szimbólumot helyettesít és 2x szorzót az a nyerővonalon lévő nyereményre. De azért nem lenne élvezhető egy online nyerőgép, ha nem tudnánk Free Spins-t nyerni, ez a Fruit Shop esetében sem maradt el.

Akkor kapunk ingyenes pörgetéseket, ha megegyező gyümölcs szimbólumok érkeznek a nyerővonalra és ráadásul 2x szorzóval fizet. A szilva, citrom, narancs és dinnye szimbólum esetben is ha 3 darab érkezik egy vonalra akkor ingyenes pörgetést kapunk, ha 4 jönne össze akkor 2x Free Spins a nyereményünk, ha pedig 5 akkor a legmagasabb számú grátisz pörgetéseket kapjuk azaz 5x pörgethetünk ingyen. A cseresznye esetében a Free Spins számok ugyan így alakulnak, annyi különbséggel, hogy ott már 2db megegyező szimbólumnál is kapunk egy darab ingyenes pörgetést.

Nem csak a fő játék alatt gyűjthetünk be Free Spins-eket, hanem maga az ingyenes pörgetés során is. Gyümölcs szimbólumoknál a megnyerhető ingyen pörgetések száma ugyanaz, mint a fő játék során, de a Free Spins játék alatt már az összes szimbólummal nyerhetünk grátisz pörgetést.

Milyen játékélményt nyújt a Fruit Shop?

Nagyon szerethető és tetszetős online nyerőgép a Fruit Shop. Vidám kinézetemellett az egyszerűsége az, ami megfogja az embert. Őszintén elmondhatjuk, hogy a tét beállításon kívül semmire nem kell koncentrálnunk, csak arra, hogy épp mennyi ingyenes pörgetést kapunk.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz150%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!